Dostum senin attığın sistem ile benim attığım sistem ile ilgili konu aç. Şöyle söyleyebilirim ; Aradaki 600-700TL fiyat farkı ile elde ettiğin avantajlar dezavantajları tokatlıyor. İmkanın varsa topla. Paran yetiyorsa, fakat kafan karışıksa konu aç. İkisi arasında karşılaştırma yap. Fakat bütçen yetmiyorsa elbette, bütçene yeten sistemi topla. Dilersen benim sana gönderdiğim sistemin ekran kartını aşağıya bırakacağım şekilde düzelt. Bütçeye uygun hale geliyor. RTX 2060'lı sisteme 6600 TL verilmez. Fakat ısrarla sana ilk attığım sistemi öneriyorum. Yani şuan cebimde buna verecek param olsa ve ihtiyacım olsa alırım
. Başka türlü anlatamam. Dağlar kadar fark var ekran kartlarının arasında. Aşağıya atıyorum diğer ekran kartının linkini ;
RTX 2060 Super;
www.sinerji.gen.tr
Montaj işi çok basit. Eğer gerçekten ben yapamam diyorsan 50-100TL karşılığında güvendiğin bir bilgisayarcıya toplatabilirsin. Montajın en riskli diyebileceğimiz fakat bir o kadar da kolay diyebileceğim işlemci takma kısmında sonra ki her şey risksiz denebilir. Eğer bileşenleri alıp yerden yere vurmazsan toplanabilir. Bence kendin topla. Ayrı zevkli. İlla toplayamam diyorsan dediğimi yaparsın
. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Ekran kartı olarak bu yorumda attığımı alırsan 1080P'de dar boğaz yaşamazsın.
Kasa olarak bunu tercih et eğer bu yorumdaki ekran kartını alacaksan ;
www.incehesap.com
Dilersen kasayı yine Dark seçebilirsin. Attığım iki kasada oldukça kaliteli... Corsair alırsan yanında güç kaynağı geliyor, güç kaynağı alma ayriyeten...
RTX 2060 Super;

Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Montaj işi çok basit. Eğer gerçekten ben yapamam diyorsan 50-100TL karşılığında güvendiğin bir bilgisayarcıya toplatabilirsin. Montajın en riskli diyebileceğimiz fakat bir o kadar da kolay diyebileceğim işlemci takma kısmında sonra ki her şey risksiz denebilir. Eğer bileşenleri alıp yerden yere vurmazsan toplanabilir. Bence kendin topla. Ayrı zevkli. İlla toplayamam diyorsan dediğimi yaparsın
Kasa olarak bunu tercih et eğer bu yorumdaki ekran kartını alacaksan ;

Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Dilersen kasayı yine Dark seçebilirsin. Attığım iki kasada oldukça kaliteli... Corsair alırsan yanında güç kaynağı geliyor, güç kaynağı alma ayriyeten...