Donanım Arşivi G2 Sistemi

Bir önceki sisteminde sadece 240GB James Donkey SSD'ye yükseltebiliyorduk. Şimdi James Donkey'den vazgeçmesinin yanı sıra 480GB kullanmış olması da güzel. Ryzen 5 2600'e yükseltince mis gibi sistem oluyor.

Zevkten zevke değişir tabii ama ben pek RGB taraftarı olmadığım için kasa benim için çok iddialı. Her zaman minimalizmi (performansı etkilemediği sürece) sevmişimdir.

Şu an alacak olsam siparişimi verirdim.

E: RAMleri mümkünse 16GB'a yükseltebilirsiniz.

Son düzenleme:
Toshiba sıkıntılı olduğu için SSD'yi Adata Su650 120 GB yapın ve o parayla WD HDD ekleyin. Bir de RAM'i çift yapabilirseniz iyi olur, 8x2 3000 mhz şeklinde. Alınabilir bir sistem, keşke ekran kartı yükseltmesinde Sapphire RX 590 olsaydı.

İfadeler: GKD
Kendimce 3600 TL'ye özelleştirdim. Elimde 1 TB Toshiba P100 Harddisk mevcut. Yalnız bir konuda kararsızım. Sizce anakartı Tuf B450M Pro olarak mı yoksa Tuf B450 Plus olarak mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı. ADATA 240 GB SSD yükseltmelerin arasında var ve 200 TL ucuzlatıyor sistemi.

Tam bir fiyat performans sistemi olmuş, +46 TL r5 2600 yükseltme seçeneği oldukça güzel.

Bence gayet güzel bir sistem.

Anakartı B450F ROG STRİX modeline yükseltsem çok mu fazlaya kaçarım.

Toshiba SSD'ler iyi diye duymuştum. Ne sorunu var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…