Donanım Arşivi G2 Sistemi

Bir önceki sisteminde sadece 240GB James Donkey SSD'ye yükseltebiliyorduk. Şimdi James Donkey'den vazgeçmesinin yanı sıra 480GB kullanmış olması da güzel. Ryzen 5 2600'e yükseltince mis gibi sistem oluyor.

Zevkten zevke değişir tabii ama ben pek RGB taraftarı olmadığım için kasa benim için çok iddialı. Her zaman minimalizmi (performansı etkilemediği sürece) sevmişimdir.

Şu an alacak olsam siparişimi verirdim.

E: RAMleri mümkünse 16GB'a yükseltebilirsiniz.

Son düzenleme:
Toshiba sıkıntılı olduğu için SSD'yi Adata Su650 120 GB yapın ve o parayla WD HDD ekleyin. Bir de RAM'i çift yapabilirseniz iyi olur, 8x2 3000 mhz şeklinde. Alınabilir bir sistem, keşke ekran kartı yükseltmesinde Sapphire RX 590 olsaydı.

Kendimce 3600 TL'ye özelleştirdim. Elimde 1 TB Toshiba P100 Harddisk mevcut. Yalnız bir konuda kararsızım. Sizce anakartı Tuf B450M Pro olarak mı yoksa Tuf B450 Plus olarak mı alayım?

Screenshot_20190127-220953.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Toshiba sıkıntılı olduğu için SSD'yi Adata Su650 120 GB yapın ve o parayla WD HDD ekleyin. Bir de RAM'i çift yapabilirseniz iyi olur, 8x2 3000 mhz şeklinde. Alınabilir bir sistem, keşke ekran kartı yükseltmesinde Sapphire RX 590 olsaydı.
Mantıklı. ADATA 240 GB SSD yükseltmelerin arasında var ve 200 TL ucuzlatıyor sistemi.

Hazır bir sistem için gayet iyi duruyor. Ama işlemci olarak +45 TL ile R5 2600 seçilebilir ve fiyat daha da uyguna gelmiş olur.
İlk başta +300 TL ile falan R5 2600 seçiliyordu şimdi +45 TL fark olmuş. Neyse çok daha iyi olur böylece. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı