Donanım Arşivi G2 Sistemi

Çok haklısınız bende farklı bir ekran kartıyla kullanmayı düşünüyordum kasayı sorun kasada mı ekran kartında mı onu merak ettim forumda bir kaç konu var hatta aynı ekran kartıyla ilgili garip bir durum açıkçası sistemi bu haliyle alanlarda umarım bir sorun çıkmaz.

Donanım Arşivi'ni 1 yıl önceye kadar yadırgıyordum ama gerçekten kaliteli bir kanal olduğunu düşünüyorum şu an. Hele ki bu sistem gerçekten çok güzel. Performans, kalite ve fiyat olarak gerçekten iyi.

Tek sorun Facebook grubundaki küçük kardeşlerimizin hangi sistemi, parçayı yazarsanız yazın yoruma gelip çöp yazması.

Fizikte akışkanın akım hızı hacim daraldığında artar. Yani cam takılıyken sirkülasyonun daha iyi olmasını bekleyebiliriz - eğer ki bütün bu hava akışı, sıcaklığı kasadan atmayı sağlayabilirse.

Bende almayı düşünüyorum fakat; babam itopya ya güvenemiyor neden derseniz ürünlerinin arkasında durmazsa,garantisi var mı bu arada?

Bende almayı düşünüyorum fakat; babam itopya ya güvenemiyor neden derseniz ürünlerinin arkasında durmazsa,garantisi var mı bu arada?

Her ürünün kendi üzerinde garantisi var dikkatli bakarsan görürsün.

İtopya arkada durmaz diye bir şey yok durmazlarsa en fazla Tüketici haklarına başvurursun. ( En fazla. Eğer gerçekten zorlarsa sizi itopya, başvurun.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…