Donanım Arşivi G2 Sistemi

Sağlık yüzdesi çabuk düşüyor, araştırabilirsiniz. Performans konusunda ise vaat edileni veremiyor.
Ben 240 GB olanı Amazon TR'den alacaktım. Ellerinde olmadığı için Hepsiburada'dan ADATA SU650 240 GB olanı almıştım. Şu an kullanmaktayım gayet güzel. Sadece merak etmiştim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle kaliteli bir sisteme yakışır. Ha gerek var mı, bence yok. Gerçi anakart da önemli şimdi, bütün bileşenler üzerinde. Siz bilirsiniz.
Anakartı Tuf B450 Pro yapıp SSD'yi Adata 120 GB SSD yapıp 3600 TL'ye almayı düşünüyorum. Alınca yeni bir konu açıp incelemesini yaparım.

RAM'i 8x2 3000 MHz yapsanız bir de, mis gibi olur. Ryzen işlemciler için çift bellek önemli bir husus. WD HDD eklemeyi unutmayın.

SSD'yi 90 TL fazla verip 240 GB olan Adata alsan ve ayrıca 8 GB RAM eklesen güzel bir sistem olur her açıdan 4000 TL bandına çıkar ama hep ilerde yeniliklere ve geliştirmelere açık bir sistemin olur.

Arkadaşlar sizce stok soğutucu bu sistem için yeterli olur mu?
Bir önceki sisteminde sadece 240GB James Donkey SSD'ye yükseltebiliyorduk. Şimdi James Donkey'den vazgeçmesinin yanı sıra 480GB kullanmış olması da güzel. Ryzen 5 2600'e yükseltince mis gibi sistem oluyor.

Zevkten zevke değişir tabii ama ben pek RGB taraftarı olmadığım için kasa benim için çok iddialı. Her zaman minimalizmi (performansı etkilemediği sürece) sevmişimdir.

Şu an alacak olsam siparişimi verirdim.

E: RAM'leri mümkünse 16GB'a yükseltebilirsiniz.

Sistem tükeniyormu ne yapıyor sürekli parçalar değişiyor ilk 2500x işlemci vardı sonra Ryzen 5 2600 oldu şimdi 2300x olmuş değiştirme opsiyonu yok uygun fiyatlı. Dün akşamda kasa farklı veriyorlardı aynı sistem içinde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı