OMEGA-LEGEND/ INTEL Core Ultra 7 265K/ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Arkadaşlar bu sistem alınır mı? Fiyatına göre iyi mi?
OMEGA-LEGEND/ INTEL Core Ultra 7 265K/ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Arkadaşlar bu sistem alınır mı? Fiyatına göre iyi mi?
Markaları kötü bu markalarla çok sorun yaşayan gördüm. Hatta bir kaç gün önce bu marka ile ilgili PSU sorunu yaşayan birini bile görmüştüm PSU'su yanmıştı. Biraz baktım ama bulamadım o konuyu. Size tavsiyem bilgisayarı alın bir kaç ay kullanın ekonomik durumunuz iyi olduğu zaman bu Kasa ve PSU'yu satıp *üzerine biraz daha para ekleyerek yenilerini alın.
Markaları kötü bu markalarla çok sorun yaşayan gördüm. Hatta bir kaç gün önce bu marka ile ilgili PSU sorunu yaşayan birini bile görmüştüm PSU'su yanmıştı. Biraz baktım ama bulamadım o konuyu. Size tavsiyem bilgisayarı alın bir kaç ay kullanın ekonomik durumunuz iyi olduğu zaman bu Kasa ve PSU'yu satıp yenilerini alın.
@530546 hocamın dediği gibi yapmak daha mantıklı çünkü Thermaltake kasanın hava akışı durumu nedir pek bilmiyorum ama ön paneli mesh değilmiş bu benim için almamak adına önemli bir sebep çünkü sıcaklığı bayağı bir etkiliyor.
Eğer sonradan alamayacaksanız 550W olan kasayı almanızı öneririm.
@530546 hocamın dediği gibi yapmak daha mantıklı çünkü Thermaltake kasanın hava akışı durumu nedir pek bilmiyorum ama ön paneli mesh değilmiş bu benim için almamak adına önemli bir sebep çünkü sıcaklığı bayağı bir etkiliyor.
Eğer sonradan alamayacaksanız 550W olan kasayı almanızı öneririm.
Hocam uzun sürede götürebilir en ufak elektrik sıkıntısında bütün sistemi beyaz ışığada götürebilir kısaca alabildiğiniz kadar erken alın ama kasayı değiştirmeyip PSU'yu değiştirin ilk sonra kasayı halledersiniz.