Normalde Tuf Gaming serisini yazılımı sebebiyle hiç sevmem ama 600TL'ye bu fırsat kaçmazdı ben de aldım. Aktif olarak Tuf Gaming M5 mouse kullanıyorum ikisi birlikte güzel uyum sağlayacak. Alanlara şimdiden hayırlı olsunK3 red Switch aldım arkadaşlar kampanya kanlı canlı gerçek![]()
M3 alınır mı?
Normalde TUF Gaming serisini yazılımı sebebiyle hiç sevmem ama 600TL'ye bu fırsat kaçmazdı ben de aldım. Aktif olarak TUF Gaming M5 mouse kullanıyorum ikisi birlikte güzel uyum sağlayacak. Alanlara şimdiden hayırlı olsun
M3 şu an çok iyi fiyatta hocam tabii ki alınır.
Ama uyarıyorum yazılımı konusunda bir şey diyemem.
N Kolay ile derken hocam?ASUS ekipmanını anlata katılırsan 500TL'ye geliyor bir de ben N Kolay ile aldım. 400e falan gelmesi lazım.
Sipariş iptal olursa oturur ağlarım.
N Kolay ile derken hocam?
Ben ilk 15 dakikasında şak diye aldım hocam. Hiç bir hata vermedi, umarımda vermezDandik sitelerinden yarım saattir bir mouse almaya çalışıyorum sistemsel bir hata var diye bir şeyler diyor bir şey alabilen oldu mu hatasız?
Güzel fırsatmış ama uğraşamayacağımBanka/Kart: N Kolaylı Olana %10, 3 Ayda Toplamda 300 TL İade
N Kolay hesabı açıp harcama yaptığınızda %10 iade kazanıyorsunuz. Her ay 100 TL kazanabiliyorsunuz. Ayrıca her 200 TL harcamaya 15 TL, toplamda 75 TL de veriliyor. https://www.nkolay.com/kampanyalar/n-kolay-sanal-kart-ile-300-tl-varan-indirimwww.technopat.net
Klavyenin fiyatı değişti zaten. 1dk da stoklar tükendi. Asus ekipmanını anlata katılın 100tl cebinizde kalsın.Ben ilk 15 dakikasında şak diye aldım hocam. Hiç bir hata vermedi, umarımda vermez
Güzel fırsatmış ama uğraşamayacağım![]()
Klavyenin fiyatı değişti zaten. 1dk da stoklar tükendi. ASUS ekipmanını anlata katılın 100TL cebinizde kalsın.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.