Donanım Arşivi Uber Alınır mı?

• Konuyu başlatan ByOs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 999

ByOs

Megapat
Daha fazla  
Donanım arşivi geçtiğimiz ay 4000 TL bütçesinde bir PC topladı. Hatta Youtubeda videosu bile var. Fakat 1 ay sonrasında 200 TL değerinde bir artış oldu ve 4200 TL değerinde çıktı. Ürünün Özellikleri şu şekilde:
- Ryzen 5 2600X İşlemci
- Zotac GTX 1660 Super Ekran Kartı
- Corsair Vengance 3000Mhz 8GB x2 Ram
- Apacer Panther 480GB SSD
- Sharkoon TG4 Temperli Cam Gaming Kasa
- Sharkoon 600w 80 Plus PSU
Youtube videosunda MAX grafiklerde Pubgde 150 fps, CS:GOda 350 fps gördü. Ben araştırdım ama bu fiyata daha iyisini bulamadım ama yine de sizlerin tecrübelerinde danışmak istedim. Ne düşünüyorsunuz bu sistem hakkında? Sizce Alınır mı?

Senin bütçen nedir? Daha iyisini sunabilirim belki
bana kalsa 4000tl ama 200tl daha aşağısında pek iç açıcı şeyler bulamadım.
SSD yi XPG 256GB modeliyle değiştirmeyi düşünüyorum
SSD tanınan bir marka değil gibi. SSD değiştirilmeli.
Kasa olarak ne önerirsiniz?
Kasanın üstü falan kapalı, hava akışı pek iyi değil. Opsiyonlarda da Gamepower var sadece. Açıkçası içime sinmedi, o yüzden alınabilir demeyeceğim. Farklı PC'lere yönelin.
Kasanın üstü falan kapalı, hava akışı pek iyi değil. Opsiyonlarda da Gamepower var sadece. Açıkçası içime sinmedi, o yüzden alınabilir demeyeceğim. Farklı PC'lere yönelin.

Zaten opsiyon olarak 2 seçenek sunmuşlar ikisi de Gamepower. Hiçbirisini önermem. Farklı sistemlere yönelin.
sistemi demonte olarak alacağım kendim sıfır kutulardan toplayacağım onlar orada toplar da başına bişey gelir çaktırmadan kakalarlar güvenemiyorum. Kasayı da 0 olarak ikinci elden satarım ya da durur bi şekilde değerlendiririm. Bu sistem olmasa bile siz kasa önerinizi yaparsanız mutlu olurum bu işlerde pek tecrübeli sayılmam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı