Donanım arşivi uber alınır mı?

Demeanour

Hectopat
Yakın zamanda Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ZOTAC GTX 1660 Super Twin Fan 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemi almayı düşünüyorum. Ancak fiyatı arttığı için işlemciyi düşüreceğim. Yeni çıkan Ryzen 5 1600 12NM işlemci ile Ryzen 5 2600X arasında ki farkı merak ediyorum. Hangisi daha iyi olur benim için hep oyun oynayan biriyim ve 5 FPS falan fark etmez. Ama FPS 10 15 gibi farklara çıkarsa başka bir sisteme yöneleceğim ve önerdiğiniz bir sistem var ise yazabilirsiniz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sharkoon'a lafım yok ama her ürünü kaliteli olacak diye birşey yok o kasanın hava alacak yeri yok bizzat aldım ve geri iade ettim.

Temperli cam 2 tarafı da hayvan gibi ısı tutar ve üst tarafı açık değil alttaki toz filtresi dandik bir filtre istersen alıp deneyebilirsin.

Bence alınır. 2600x 1600 den tabiki daha güçlü oyununa göre 10 15 FPS fark eder diye düşünüyorum. Bu sistemin benzeri teknobiyotik de var onlar 1660ti koymuşlar ama rami 8gb tutmuşlar. Onu önerecektim ama 8 ram artık yeterli değil.

Bence alınır. 2600x 1600 den tabiki daha güçlü oyununa göre 10 15 FPS fark eder diye düşünüyorum. Bu sistemin benzeri teknobiyotik de var onlar 1660ti koymuşlar ama rami 8gb tutmuşlar. Onu önerecektim ama 8 ram artık yeterli değil.
Donanım Arşivi`nin Ryzen 5 1600 12NM videosunu izledim tek çekirdek performansında az bi farkla geçiyor Ryzen 5 2600X`i ama çok çekirdek performansında bilemem.

Ram 200 TL sonradan takabilirsin rame göre sistem değerlendirmek bir nebze yanlış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı