Donanım Arşivi Uber sistem alınır mı?

Bence f/p olarak alınabilir. SSD ve RAM'ler duyulmadık diye kaliteli değil demek doğru olmaz. Değiştirceksen kasayı değiştirebilirsin.
(Corsair Carbide Spec Delta RGB)

Alınabilir fakat daha sağlıklı bir sistem de toplanabilir .
yani kaç yıl götürür rtx li ekran kartı almassam bu beni aşşalara çekermi çünkü rtx gelişcek gibi duruyo
Apacer'ı duymadıysan kabahat sende kanka
Apacer kaliteli bir marka içiniz rahat olsun rahat değilse SSD ve rami değiştirebilirsiniz günvediğiniz bir markayla özelleştirme kısmından sorun olmaz.
yani kaç yıl götürür rtx li ekran kartı almassam bu beni aşşalara çekermi çünkü rtx gelişcek gibi duruyo
Bence f/p olarak alınabilir. SSD ve RAM'ler duyulmadık diye kaliteli değil demek doğru olmaz. Değiştirceksen kasayı değiştirebilirsin.
(Corsair Carbide Spec Delta RGB)
Bence alınır, Donanım Arşivi'ne güveniyorum şahsen.
Alınabilir fakat daha sağlıklı bir sistem de toplanabilir .
ne gibi

Bence rahat 5 yıl götürür ondan sonra düşük ayarlarda oynamaya başlarsın oyunları. 5'den fazla da olabilir bu arada.
Eğer bütçen varsa ve beni uzun yıllar götürsün diyorsan bu sistemi almanı önermem ama bu bütçe bandında alabileceğin belki en iyi sistemlerden bir tanesi.

rtx hakkında düşüncelerin neler sence rtxli ekran kartı almassam çok bişey kaçırırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…