Donanım Arşivi Uber sistem alınır mı?

Bazı insanlar, Böyle işte. Dünya'da ki en iyi PSU üreticilerinden birisine laf atmak, Tofaş ile Bugatti'ye kafa tutmaktan farksız. Ancak bunlar Donanım arşiv'i gibi yerlerden bu tür saçma lafları öğreniyor, Sonrasında Foson üretimleri öneriyor.
şimdi biraz donanım arşivini kötülemiş gibi oldun ama sonuç olarak bu sistemle donanım arşivin bi alakası yok demi bunu incehesap topluyo donanım arşiv reklamını yapıyo

bu rtx olayından dolayı rtx siz ekran kartlarının önünü kesmezler demi ondan korkuyorum bi hamleyle herkezi almaya zorlamazlar umarım

psu yu corsair yapsam burdaki bi arkadaş apacer markasının sağlıklı olduğun sorun olmayacağını söyledi arada kaldım şimdi de
Sağlıklı olsa bile bilinen markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Arada 50-100 TL fark olur genellikle.
FSP'yi iyileyenler burayı terketsin. FSP sayesinde eski sistemim bozuldu. Bir çok arkadaşın da sistemi bozulmuş.

FSP'ye kötü diyen burayı terk etsin. Konu sahibi de sürekli RTX ile farkı ne olur diyip diyip duruyor. Dostum bende RTX kart kullanmıyorum ama örneğin LoL,Cs:GO tarzı oyunları ömür boyu oynarsın kurduğun sistemle. Şuan yüksek ayarlarda oynayabildiğin oyunları ömür boyu oynarsın yüksek ayarlarda. İlla ki 5-10 sene sonra gerçekten adam gibi sistem gerektirecek bir oyun çıkar inan o oyun çıkarsa 500TL fiyatında çıkar :) . Oyun camiasında hikaye, gerçekçilik,efekt v.s bunlar çok para ediyor. Kafana takma. Sisteme gelecek olursak duyulmamış bir marka Apacer fakat RAM lerini kullanabilirsin diyorum ben SSD'yi değiştirebilirsin Crucial,Samsung kullanabilirsin. Kasada çok iyi değil haberin olsun. Spec Delta iyi olabilir. Dışında sistem iş görür emin ol :). Uzun uzun yazdırdın ya. Şu FSP'yi kötüleyen terk etsin odayı :) .
farz edelim ki dümdüz aldım hiç birşeyi değiştirmedim olumsuz sonuçları söyleyebilirmisin
FSP'ye kötü diyen burayı terk etsin. Konu sahibi de sürekli RTX ile farkı ne olur diyip diyip duruyor. Dostum bende RTX kart kullanmıyorum ama örneğin LoL,Cs:GO tarzı oyunları ömür boyu oynarsın kurduğun sistemle. Şuan yüksek ayarlarda oynayabildiğin oyunları ömür boyu oynarsın yüksek ayarlarda. İlla ki 5-10 sene sonra gerçekten adam gibi sistem gerektirecek bir oyun çıkar inan o oyun çıkarsa 500TL fiyatında çıkar :) . Oyun camiasında hikaye, gerçekçilik,efekt v.s bunlar çok para ediyor. Kafana takma. Sisteme gelecek olursak duyulmamış bir marka Apacer fakat RAM lerini kullanabilirsin diyorum ben SSD'yi değiştirebilirsin Crucial,Samsung kullanabilirsin. Kasada çok iyi değil haberin olsun. Spec Delta iyi olabilir. Dışında sistem iş görür emin ol :). Uzun uzun yazdırdın ya. Şu FSP'yi kötüleyen terk etsin odayı :) .
cevaplarsan sevinirim benim için önemli

Son düzenleme:
@DemirBey154 Bazı SSD'lerde gördüğümüz kullanım sonrası performans kaybı yaşayabilirsin. RAM konusunda aynısını söyleyemem. RAM'i kullanabilirsin. Kasa'da malzeme kalitesi olsun, hava sirkülasyonu olsun sınıfta kalır her türlü. 60TL gibi bir farkla Corsair Vengeance LPX yapabilirsin ramleri ben kullanıyorum overclock ettim hatta sağlık kullanıyorum. Anakartın aşırı giriş seviyesi olduğundan bahsetmiyorum bile :) . Dışında sistem kötü denemez.

@DemirBey154 Bazı SSD'lerde gördüğümüz kullanım sonrası performans kaybı yaşayabilirsin. RAM konusunda aynısını söyleyemem. RAM'i kullanabilirsin. Kasa'da malzeme kalitesi olsun, hava sirkülasyonu olsun sınıfta kalır her türlü. 60TL gibi bir farkla Corsair Vengeance LPX yapabilirsin ramleri ben kullanıyorum overclock ettim hatta sağlık kullanıyorum. Anakartın aşırı giriş seviyesi olduğundan bahsetmiyorum bile :) . Dışında sistem kötü denemez.
ne kaldı ki siz bu sistemi tavsiye etmiyorsunuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı