Donanım Arşivi Uber sistem alınır mı?

şimdi biraz donanım arşivini kötülemiş gibi oldun ama sonuç olarak bu sistemle donanım arşivin bi alakası yok demi bunu incehesap topluyo donanım arşiv reklamını yapıyo

Sağlıklı olsa bile bilinen markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Arada 50-100 TL fark olur genellikle.
FSP'yi iyileyenler burayı terketsin. FSP sayesinde eski sistemim bozuldu. Bir çok arkadaşın da sistemi bozulmuş.

farz edelim ki dümdüz aldım hiç birşeyi değiştirmedim olumsuz sonuçları söyleyebilirmisin
cevaplarsan sevinirim benim için önemli

Son düzenleme:
@DemirBey154 Bazı SSD'lerde gördüğümüz kullanım sonrası performans kaybı yaşayabilirsin. RAM konusunda aynısını söyleyemem. RAM'i kullanabilirsin. Kasa'da malzeme kalitesi olsun, hava sirkülasyonu olsun sınıfta kalır her türlü. 60TL gibi bir farkla Corsair Vengeance LPX yapabilirsin ramleri ben kullanıyorum overclock ettim hatta sağlık kullanıyorum. Anakartın aşırı giriş seviyesi olduğundan bahsetmiyorum bile . Dışında sistem kötü denemez.

ne kaldı ki siz bu sistemi tavsiye etmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…