Donanım Değişikliği Sonrası W10 Etkinleştirme Sorunu

M.Ali.ASLAN

Kilopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Merhabalar,
Sistemimde bir kaç donanım değişikliğine gittim ve Windows etkinleştirmede hata alıyorum hata kodu : "0xC004F025" , olarak geçiyor.
Windows etkinleştirme sekmesine gittiğimde önceki kullandığım sistem parçalarına ait cihaz çıkıyor ve şöyle bir yazı var : " Mevcut cihazınızı göremiyorsanız, bu cihaza bağladığınız Windows 10 dijital lisansı ile aynı Microsoft hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun. "
ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Anakart, işlemci ve ram.
Hocam aynı sorun bende de olmuştu o yüzden sordum.
Ama ben sadece anakart ve işlemciyi değiştirmiştim o yüzden keyimi kullanamamıştım.
Ben yeni lisans alarak bu durumdan kurtuldum.
Eğer alabiliyorsanız çok zorlamadan yeni lisans alın derim.
Çünkü bu konular bayağı karışık.
Yeni anakart da OEM key silindiği için yeni keyi almanız gerekiyor.

Windows 10'u etkinleştirdiğinizde Microsoft'un sunucularına Windows 10'u bilgisayarın parçaları ile kaydediyor diye biliyorum sorunun kaynağı bu, hatta Linus Tech Tips bile söyledi bunu Microsoft'un pazarlama yöntemlerinden bir tanesi ve aşırı saçma.

Windows 10'u etkinleştirdiğinizde Microsoft'un sunucularına Windows 10'u bilgisayarın parçaları ile kaydediyor diye biliyorum sorunun kaynağı bu, hatta Linus Tech Tips bile söyledi bunu Microsoft'un pazarlama yöntemlerinden bir tanesi ve aşırı saçma.
Eski anakart halen elimde bu bi işe yarar mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı