Kuirrass
Hectopat
Daha fazla
Peki sizce MSI mı Gigabyte'mı? MSI dediniz ancak nedenlerini açıklar mısınız rica etsem. Ek olarak ekran kartlarından biri çift diğeri ise tek fanlı çok büyük bir fark olur mu sizce? PSU kasa ile birlikte geldiği için ekstra seçim yapmadım kasa içide mümkün oldukça ucuz tutmaya çalıştım. Ancak önerebileceğiniz başka marka varsa duymak isterim. Şu anda ekleyebileceğim Corsair ve COOLMASTER kasaları var.
Peki sizce MSI mı Gigabyte'mı? Ek olarak ekran kartlarından biri çift diğeri ise tek fanlı çok büyük bir fark olur mu sizce?
SSD öylesine seçtim hazır sistem üzerinden seçtiğim için çıkaramıyordum. Elimde Samsung EVO 970 M.2 SSD var onu takacağım. PSU kasa ile birlikte geldiği için ekstra seçim yapmadım kasa içide mümkün oldukça ucuz tutmaya çalıştım. Ancak önerebileceğiniz başka marka varsa duymak isterim. Şu anda ekleyebileceğim Corsair ve COOLMASTER kasaları var.
SSD öylesine seçtim hazır sistem üzerinden seçtiğim için çıkaramıyordum. Elimde Samsung EVO 970 M.2 SSD var onu takacağım. PSU kasa ile birlikte geldiği için ekstra seçim yapmadım kasa içide mümkün oldukça ucuz tutmaya çalıştım. Ancak önerebileceğiniz başka marka varsa duymak isterim. Şu anda ekleyebileceğim Corsair ve COOLMASTER kasaları var.
Bütçemi şu an için zorladığım halde bu şekilde yaza veya önümüzdeki yıl başına kadar bir 8 GB daha ekleme yaparım.
MSI ekran kartını tavsiye ederim soğutmada çoğu modellere göre daha üstün geliyor bana. 2 fan ile tek fan arasında fan ses farkı olacaktır. Açıkcası ne yalan söyleyeyim 3 ay öncesine kadar 1650 ekran kartının tek ve çift fanlı modellerini deneyimledim markalar farklıydı fakat soğutmada 1 2 derece fak ettiler. Gözüme çarpan tek şey tek fanlıda sesin daha yüksek olması. Doğal olarak. Corsair PSU'lu bir kasa alabilirsiniz ya da mevcut kasayı alın yeni bir PSU alın tamamen fiyatına göre bir tercih meselesi.