Donanıma Ayrılan Bellek Sorunu

YiğitAli

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Bilgisayarda 2 gb eski RAM takılıydı. 2 adet 2 gb RAM satın aldım 4 gb yapmak için. Fakat RAM'leri taktıntan sonra 4 gb belleğin 3.25 kullanılabilir olduğunu gördüm. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu sorunu araştırdım ama fayda etmedi. Görev yöneticisinden baktığımda ise 770 mb sisteme ayrılan bölüm diyor. Ben bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

ScreenShot_20160209201310.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin olmamakla birlikte. Ekran kartın yoksa monitör girişini on board sağlıyorsan sistem RAM'den kullanıyor olabilir.

Veya RAM'leri yanlış slotlara takmış da olabilirsin. Anakart kullanma kılavuzunda yazar hangi durumda hangi slotlara takacağın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Bilgisayarda 2 gb eski RAM takılıydı. 2 adet 2 gb RAM satın aldım 4 gb yapmak için. Fakat RAM'leri taktıntan sonra 4 gb belleğin 3.25 kullanılabilir olduğunu gördüm. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu sorunu araştırdım ama fayda etmedi. Görev yöneticisinden baktığımda ise 770 mb sisteme ayrılan bölüm diyor. Ben bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 140184

32 Bit bir işlemci kullanıyor olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı