Donanımsal BIOS

• Konuyu başlatan Azyer_Cokisyapar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 959
A

Azyer_Cokisyapar

Ziyaretçi
Arkadaşlar donanımsal BIOS ne demek bilgisi olan var mı? Bu tip BIOSa sahip anakartlı sistemlerde overclock yaparken sıkıntı yaratıyormuş. Beni aydınlatabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım birileri çevirirken, yakmış.

• GIGABYTE 3D BIOS technology with UEFI DualBIOS™ design
Donanımsal diye buna demeye çalışıyorlardı bir forumda.
BIOS, BIOS'tur. Hızaşırtma yaparken sıkıntı yaratan şey BIOS değildir - diğer bileşenler (RAM CPU PSU) ve ayarlarıdır, bu ayarları BIOS'tan yaptıkları için bütün suçu BIOS'a atmak çok kolaydır.

Bahsettiğiniz BIOS yongaları olmasın ?

gt_81298552425.jpg

Donanımsal bios diye bişey yoktur. Zaten donanım olarak Anakart üzerindedir Bios chip'i. Yazılımsal biosda yok, Bios yazılımı var ancak yazılımsal diye bişey olmaz. Anlam karmaşası var dediğinizde, Anlayabilmişsinizdir umarım.

Yok CHIP'de bi' angut vardı tutturmuş donanımsal BIOS diye. Bu garibim de ne duysa inanıyor işte... Technopat foruma ayak bastın. Böyle saçmalıkların ve saçmalayanların olmadığı topraklar.

Abi öyle bir dedin. Theodenin askerleri aklıma geldi. GONDOR ! niye çözemedim ama bir anda aklıma geldi. Topraklardan olsa gerek.

Yok chıp'de bi' angut vardı tutturmuş donanımsal BIOS diye. Bu garibim de ne duysa inanıyor işte... Technopat foruma ayak bastın. Böyle saçmalıkların ve saçmalayanların olmadığı topraklar.

Recep abi ben buldum bu tartışmayı. 10 yıl önce.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    154,5 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı