Instagram Dondurulan hesabın şifresini unutmak

Eyüphan3360

Hectopat
Daha fazla  
Instagram hesabımı 1-2 aydır devre dışı bırakmıştım, ancak şifremi unuttum. Adımı yazınca “Bu kullanıcı bulunamadı” gibisinden bir şey diyor. Mailimi de yazdığımda herhangi bir şey gelmiyor, mailime (spam klasörüne falan da baktım). Hesabım çok eski ve aşırı fazla insan ekli. Yardımcı olur musunuz?

Instagram hesabımı 1-2 aydır devre dışı bırakmıştım, ancak şifremi unuttum. Adımı yazınca “bu kullanıcı bulunamadı” gibisinden bir şey diyor. Mailimi de yazdığımda herhangi bir şey gelmiyor, mailime (spam klasörüne falan da baktım). Hesabım çok eski ve aşırı fazla insan ekli. Yardımcı olur musunuz?

Web sitesinden yapmayı denedin mi? Ben de benzer bir şey yaşamıştım web sitesinden deneyince gelmişti mail.

Web sitesinden yapmayı denedin mi? Ben de benzer bir şey yaşamıştım web sitesinden deneyince gelmişti mail.

Evet denedim ama olmadı.

Kullanıcı adınızı hatırlıyor musunuz?

Hatırlıyorum ancak yazınca şifremi unuttuma basıyorum ve kullanıcı bulunamadı diyor.

Facebook hesap merkezi bağlı mıydı? Önce oraya girip, oradan sonra Instagram'a geçmeyi deneyebilirsiniz.

Nasıl yapacağım sanırım bağlı olması gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı