R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #1 Teknik servis bana dongle sahibi kulaklıklarda hafif bir cızırtı sorunu olduğunu söyledi. Bu doğru mu?
Teknik servis bana dongle sahibi kulaklıklarda hafif bir cızırtı sorunu olduğunu söyledi. Bu doğru mu?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Kullandığım çoğu USB kulaklıkta evet vardı. Ama şu an BlackShark V2 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Artı 0 Eksi
KS KS R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #3 KadirGN dedi: Kullandığım çoğu USB kulaklıkta evet vardı. Ama şu an BlackShark V2 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... KadirGN dedi: Kullandığım çoğu USB kulaklıkta evet vardı. Ama şu an BlackShark V2 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hangi kulaklıklarda bu sorunu yaşamıştınız ? Artı 0 Eksi
KadirGN dedi: Kullandığım çoğu USB kulaklıkta evet vardı. Ama şu an BlackShark V2 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... KadirGN dedi: Kullandığım çoğu USB kulaklıkta evet vardı. Ama şu an BlackShark V2 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hangi kulaklıklarda bu sorunu yaşamıştınız ?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #4 Cloud 2, Cloud Alpha S, Void Elite, Razer Kraken T.E. Ayrıca arkadaşımın kullandığı Virtuoso'da da vardı. Artı 0 Eksi
Cloud 2, Cloud Alpha S, Void Elite, Razer Kraken T.E. Ayrıca arkadaşımın kullandığı Virtuoso'da da vardı.