Donner DAD-140C alınır mı?

ddagcii

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır elektrogitar çalıyorum. Kendimi biraz daha bu işin derinlerine sokmak istediğimi fark ettim ve bir akustik gitar almayı düşünüyorum. Sizce Donner DAD-140C bu gitar kaliteli mi? Daha önce akustik gitar deneyimim olmadığı için tam kestiremiyorum. Herhangi farklı bir öneriniz varsa da paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyip görmen gerekir donner hakkında pek bilgim yok ancak güzel bir marka olduğunu biliyorum ancak gidip de deneyip görmen gerekir güzel mi diye.

Sebebi nedir ? Bence müzik alanında alınacak ekipmanları her zaman ikinci el almak daha mantıklıdır hem gitarınız satarken değer kaybetmez hem de aynı fiyata daha iyi bir gitar alabilirsiniz.
Satma gibi bir amacım yok o yüzden direkt 0 almayı düşünüyorum 2 elektro gitarımı da 0 aldım bunu da 0 almayı istiyorum biraz takıntı olduğum bir konu maalesef.

Sebebi nedir ? Bence müzik alanında alınacak ekipmanları her zaman ikinci el almak daha mantıklıdır hem gitarınız satarken değer kaybetmez hem de aynı fiyata daha iyi bir gitar alabilirsiniz.

Akustik ekipmanda 2. el çok sorunlu ve sıkıntılı bir mesele.

Donner, Do-Re müzik in çatısı altında. Aynı firma dünyaca ünlü Gibson distribitörü. Çekinmeden alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı