Donner DLP-124s LP mi yoksa DMT-100 mü?

ANRI

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc a750 i3 12100f 16gb ram 500gb SSD 1tb HDD
Elektro gitara yeni başlamayı düşünüyorum ve sıfır bir gitarla olsun istiyorum.
Birkaç araştırma yaptım insanlar bu gitarlar için başlangıca uygun olduğunu söylemişler, fakat ikisi arasında karar veremedim.
Bilen biri iki gitar hakkında da düşüncelerini aktarabilir mi ve hangisini daha çok tavsiye edersiniz?

Elektro gitara yeni başlamayı düşünüyorum ve sıfır bir gitarla olsun istiyorum.
Birkaç araştırma yaptım insanlar bu gitarlar için başlangıca uygun olduğunu söylemişler, fakat ikisi arasında karar veremedim.
Bilen biri iki gitar hakkında da düşüncelerini aktarabilir mi ve hangisini daha çok tavsiye edersiniz?

Ne çalacaksın kardeşim.

İlla 2'si arasından sa DMT-100'ü al. Ama farklı model de olursa Ibanez grx170DX modelini öneririm tam çalacağın türde bir şey.
Fiyatı açısından neredeyse iki katı ya, dediğim gibi ikinci el de almak istemiyorum. DMT-100 ü değerlendiricem, teşekkür ederim.

Çok detaylı olmasa da hemen biraz baktım, fakat 300TL gibi bir fark yok daha fazla fiyatları.

DMT-100 fiyatına baktığım zaman 8200₺ gibi bir fiyat gözüküyor ona nazaran 300₺ ekstra demiştim. JS11'i 8400₺'ye bulabiliyorsunuz.
Şu an kontrol ettiğimde 7630'a da varmış... Evet fark biraz büyük. İkisi arasından ben de DMT-100 öneriyorum.

DMT-100 fiyatına baktığım zaman 8200₺ gibi bir fiyat gözüküyor ona nazaran 300₺ ekstra demiştim. JS11'i 8400₺'ye bulabiliyorsunuz.
Şu an kontrol ettiğimde 7630'a da varmış... Evet fark biraz büyük. İkisi arasından ben de DMT-100 öneriyorum.
8400 biraz fazla, daha amfi de alacağım. Teşekkür ederim öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı