Setteki amfinin modelini biliyorsanız atın da bir inceleyeyim ama set olarak başlangıç için iyi bir seçenek olabilir sadece amfi beni biraz düşündürdü.
Setteki amfinin modelini biliyorsanız atın da bir inceleyeyim ama set olarak başlangıç için iyi bir seçenek olabilir sadece amfi beni biraz düşündürdü.
Amfi olarak orange crush 20 (10 da olur fiyatları tam olarak hatırlayamıyorum) ya da marshal mg 15 modelleri daha iyi olabilir.
Gitar ise gayet iyi tercih edebilirsiniz ancak sıfır alacaksınız aldıktan hemen sonra telleri değiştirip ayarları yaptırmak çok daha iyi olacaktır tel olarak ernie ball stainles 9-46 önerebilirim
Şu anlık o gibi işlerden uzak durun. Çalamadığınız sürece ton da alamazsınız. Şu an aklınızdaki düşünceleri, ton hayallerini çok iyi anlıyorum fakat bunlar zamanla oluşacak şeyler. Bu seviyede efektler çalım şeklinizi kötü açıdan etkileyebiliyor.
Marka olarak ise squirer da tercih edebilirsiniz aslında daha kaliteli ya da daha az kaliteli değiller fakat eğer sizin gönlünüzden geçen onlar ise tabii ki daha iyi olacaktır.