Don't Starve Steam vs Xbox/Normal vs together

NecipBaysag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun bir süredir bu oyunu indirime girsede baksam diyordum ama DLC'leri olduğunu ve together(multiplayer) versiyonunun ayrı oluğunu bilmiyordum. Şimdi ise aşağıya asıl konunun olduğu şeyi yazayım;

Steam: *
Don't Starve 80 cent.
. Together 2.28 dolar.

MS Store: **
Don't Starve: Giant Edition.
. Shipwrecked.
. Hamlet.
. Large bolt chest.

*Bunu yazarken fark ettim ki Steam'deki indirimler şu anda bitmiş fakat bu oyun sürekli indirime girdiği için beklerim zaten hemen oynamayacağım.
** Burada MS Store için saydığım bütün hepsi bir paket içinde ve Total'de 41 TL şu an yüzde 55 indirimde.

Evet şimdi şöyleki arkadaşlarım kendilerinde together olduğunu ve beraber oynayabileceklerini söylüyorlar. Fakat bu oyun için sadece Online için bu fiyatı veremeyeceğim gibi bütçem o kadar yok. Fakat MS Store'daki Single olan bütün paketler aşırı uygun olduğu için buna bu parayı verebilirm.

Sizce Online oynamak için bu para verilir mi yoksa diğer şekilde bütün paketleri ucuza alıp Single oynanır mı?

Merhaba. Uzun bir süredir bu oyunu indirime girsede baksam diyordum ama DLC'leri olduğunu ve together(multiplayer) versiyonunun ayrı oluğunu bilmiyordum. Şimdi ise aşağıya asıl konunun olduğu şeyi yazayım;

Steam: *
Don't Starve 80 cent.
. Together 2.28 dolar.

MS Store: **
Don't Starve: Giant Edition.
. Shipwrecked.
. Hamlet.
. Large bolt chest.

*Bunu yazarken fark ettim ki Steam'deki indirimler şu anda bitmiş fakat bu oyun sürekli indirime girdiği için beklerim zaten hemen oynamayacağım.
** Burada MS Store için saydığım bütün hepsi bir paket içinde ve Total'de 41 TL şu an yüzde 55 indirimde.

Evet şimdi şöyleki arkadaşlarım kendilerinde together olduğunu ve beraber oynayabileceklerini söylüyorlar. Fakat bu oyun için sadece Online için bu fiyatı veremeyeceğim gibi bütçem o kadar yok. Fakat MS Store'daki Single olan bütün paketler aşırı uygun olduğu için buna bu parayı verebilirm.

Sizce Online oynamak için bu para verilir mi yoksa diğer şekilde bütün paketleri ucuza alıp Single oynanır mı?
Don't Starve Together'ın yanında birde hediye versiyon geliyordu, arkadaşlarının herhangi birinde bu hediye varsa sana atmalarını rica et.

Eğer hiçbirinde yok ozaman konuya dönersek: Online oynıyacaksanız alternatif yok. Direk Don't Starve Together. Belki Steam Key veya hediye versiyon satan vardır, öyle ucuza gelebilir.
Tek başına oynanıp, oynanmayacağı ise size kalmış. Oyun cidden saran bir oyun ama bu tarz hayatta kalma oyunlara ve rehber rehber gezmeye alışkın değilseniz sıkılırsınız.
Rehbersiz oynanmaz bu oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı