Don't Starve Together 2,40 TL!

Bir arkadaşınıza hediye ettiyseniz onun da hesap detaylarından hediyenin iade edilmesine izin vermesi gerekiyor. İade red detaylarında ne yazıyor?

14 günden eski veya 2 saatten fazla oynanılan falan var ya onu yazmışlar 7 saat hediye attığım kişi 4 saat ben oynamışım iade etmemeleri normal gibi :)

Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim.

Hocam ben oyunu 8 TL'ye almıştım. Korsan oynadığım süreleri ve orijinal oynadığım süreleri toplasam 300 saat civarı oynamışımdır, 2 TL'ye alabileceğiniz kesinlikle en iyi oyun.
Beni sarmadı, kopyasını attığım arkadaşım oynamadı.

Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim.
Together, steam arkadaşınız veya global serverlarda oynayabilme imkanı sunuyor ve 1 tane de arkadaşınıza atabileeğiniz kopya veriyor.

Steam cüzdanımda bulunan 13 TL gibi kullanmadığım bir bakiye vardı, 5 Steam arkadaşıma hediye olarak gönderdim konu için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı