Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #51 Heil HzEfelinss dedi: Eki Görüntüle 1757388 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınıza hediye ettiyseniz onun da hesap detaylarından hediyenin iade edilmesine izin vermesi gerekiyor. İade red detaylarında ne yazıyor?
Heil HzEfelinss dedi: Eki Görüntüle 1757388 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınıza hediye ettiyseniz onun da hesap detaylarından hediyenin iade edilmesine izin vermesi gerekiyor. İade red detaylarında ne yazıyor?
LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #52 Nemai dedi: Bu kadar ucuz ilk ve son defa olabilir. Alacaklar alabilir çok kişilik bir hayatta kalma oyunu. Sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. [https://store.steampowered.com/app/322330/Dont_Starve_Together/ Oyunu alırsanız yanında bir tane de arkadaşa hediye etmelik bedava veriyor. Genişletmek için tıkla... isteyen birine hediyesi alabilirim steamden ekleyin: https://s.team/p/gdtb-qnmt/QTQMRJCB
Nemai dedi: Bu kadar ucuz ilk ve son defa olabilir. Alacaklar alabilir çok kişilik bir hayatta kalma oyunu. Sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. [https://store.steampowered.com/app/322330/Dont_Starve_Together/ Oyunu alırsanız yanında bir tane de arkadaşa hediye etmelik bedava veriyor. Genişletmek için tıkla... isteyen birine hediyesi alabilirim steamden ekleyin: https://s.team/p/gdtb-qnmt/QTQMRJCB
Amadeus Magnus Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 300 Yer İzmir 27 Nisan 2023 #53 Dlcleri pahali. Ayrica Chronology 1.20, Gris 6, Katana Zero 15 lira.
LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #54 Heil HzEfelinss dedi: 48 TL vermiştim arkadaşlar 4 saat oynanmış iade için yazdım kabul etme ihtimalleri var mı kendimi enayi gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... hocam malesef
Heil HzEfelinss dedi: 48 TL vermiştim arkadaşlar 4 saat oynanmış iade için yazdım kabul etme ihtimalleri var mı kendimi enayi gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... hocam malesef
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2023 #55 Nemai dedi: Bir arkadaşınıza hediye ettiyseniz onun da hesap detaylarından hediyenin iade edilmesine izin vermesi gerekiyor. İade red detaylarında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... 14 günden eski veya 2 saatten fazla oynanılan falan var ya onu yazmışlar 7 saat hediye attığım kişi 4 saat ben oynamışım iade etmemeleri normal gibi
Nemai dedi: Bir arkadaşınıza hediye ettiyseniz onun da hesap detaylarından hediyenin iade edilmesine izin vermesi gerekiyor. İade red detaylarında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... 14 günden eski veya 2 saatten fazla oynanılan falan var ya onu yazmışlar 7 saat hediye attığım kişi 4 saat ben oynamışım iade etmemeleri normal gibi
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 28 Nisan 2023 #56 Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim.
Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #57 Inarius dedi: Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Co-Op için olması lazım sadece.
Inarius dedi: Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Co-Op için olması lazım sadece.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 19 Çözümler 28 28 Nisan 2023 #58 Graiden dedi: Hocam ben oyunu 8 TL'ye almıştım. Korsan oynadığım süreleri ve orijinal oynadığım süreleri toplasam 300 saat civarı oynamışımdır, 2 TL'ye alabileceğiniz kesinlikle en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Beni sarmadı, kopyasını attığım arkadaşım oynamadı. Inarius dedi: Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Together, steam arkadaşınız veya global serverlarda oynayabilme imkanı sunuyor ve 1 tane de arkadaşınıza atabileeğiniz kopya veriyor.
Graiden dedi: Hocam ben oyunu 8 TL'ye almıştım. Korsan oynadığım süreleri ve orijinal oynadığım süreleri toplasam 300 saat civarı oynamışımdır, 2 TL'ye alabileceğiniz kesinlikle en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Beni sarmadı, kopyasını attığım arkadaşım oynamadı. Inarius dedi: Bende Don't Starve hali var. Together halinin farkı ne? Sadece CO-OP için mi? Yazarken aldım bu arada gene de cevaplarsaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Together, steam arkadaşınız veya global serverlarda oynayabilme imkanı sunuyor ve 1 tane de arkadaşınıza atabileeğiniz kopya veriyor.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 28 Nisan 2023 #59 maraushi dedi: Beni sarmadı, kopyasını attığım arkadaşım oynamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam kişisel zevk sonuçta. Arkadaşsız sarmaması normal, ben tek eskiden oynuyordum ama artık ben de tek oynayamam.
maraushi dedi: Beni sarmadı, kopyasını attığım arkadaşım oynamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam kişisel zevk sonuçta. Arkadaşsız sarmaması normal, ben tek eskiden oynuyordum ama artık ben de tek oynayamam.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #60 Steam cüzdanımda bulunan 13 TL gibi kullanmadığım bir bakiye vardı, 5 Steam arkadaşıma hediye olarak gönderdim konu için teşekkürler.
Steam cüzdanımda bulunan 13 TL gibi kullanmadığım bir bakiye vardı, 5 Steam arkadaşıma hediye olarak gönderdim konu için teşekkürler.