Katılıyorum.Yaklaşık 1-1.5 yıldır duruyor Steam hesabımda, birine hediye etmek istedim. İsteyen arkadaşların katıldım yazması yeterli. Şart yok (sadece ihtiyacı olanlar az oyunu olanlar katılırsa sevinirim).
Çekilişi çarşamba sabahı müsaitken açıklayacağım. Moderatörler konuyu 100 yorumda kitleyebilir. Hatta salı sabahı olsun çok beklemesin insanlar sabah kalkınca açıklayacağım.ekstaradan birine de csgo skini vereceğik ucuz bir tane,ayrıca çekiliş kayıtları sabah 7 de bitecek.
Haklısınız. Madem böyle yapacaksın yedek talihliyi hiç çekme öyle değil mi, boşuna heveslenmemiş oluruz.Oyunu isteyene vermek saçma olmuş. Yedek talihli boşa mı kazandı?
Evet hocam aynen öyle. Mesajları biraz okudum, teslim saatini 17.00'a çektiğini söyleyip 16.00 da rastgele birisine oyunu göndermiş konu sahibi. Bari teslim tarihi biraz uzun olsaymış.Haklısınız. Madem böyle yapacaksın yedek talihliyi hiç çekme öyle değil mi, boşuna heveslenmemiş oluruz.
Hocam Steam'daki kullanıcı adım buradaki kullanıcı adım ile aynı. Ayrıca bu ince düşünceniz için çok teşekkür ederim, beni mutlu ettiniz.@K_carmz Hocam benimle steam kullanıcı adınızı paylaşma şansınız var mı acaba? Yanlış anlamazsanız oyunu hediye etmek isterim.
Rica ederim hocam, arkadaşlık isteği attım. IV. Baldwin olanı kabul edebilirsiniz.Hocam Steam'daki kullanıcı adım buradaki kullanıcı adım ile aynı. Ayrıca bu ince düşünceniz için çok teşekkür ederim, beni mutlu ettiniz.
Kabul ettim hocam. Tekrardan teşekkür ederim.Rica ederim hocam, arkadaşlık isteği attım. IV. Baldwin olanı kabul edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.