xlgamer Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 149 25 Kasım 2018 #1 Don't Starve Together alsam bir tane key veriyorlar ya arkadaşımıza vermemiz için, o keyi alsam sonra oyunu iade etsem o keyi kullanabilir miyim? (arkadaşıma veya kendime) Son düzenleme: 25 Kasım 2018
Don't Starve Together alsam bir tane key veriyorlar ya arkadaşımıza vermemiz için, o keyi alsam sonra oyunu iade etsem o keyi kullanabilir miyim? (arkadaşıma veya kendime)
TunaAkcil Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 58 Yer Aydın/Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #2 Steam üzerinden hediye keyi alırsan iade edip sonra kullanamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS xlgamer Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 149 25 Kasım 2018 #3 TunaAkcil dedi: Steam üzerinden hediye keyi alırsan iade edip sonra kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... İlk kullanırsam mesela arkadaşıma versem keyi aktifleştirse ben sonra iade etsem? Artı 0 Eksi
TunaAkcil dedi: Steam üzerinden hediye keyi alırsan iade edip sonra kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... İlk kullanırsam mesela arkadaşıma versem keyi aktifleştirse ben sonra iade etsem?
TunaAkcil Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 58 Yer Aydın/Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #4 xlgamer dedi: İlk kullanırsam mesela arkadaşıma versem keyi aktifleştirse ben sonra iade etsem? Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız Artı 0 Eksi
xlgamer dedi: İlk kullanırsam mesela arkadaşıma versem keyi aktifleştirse ben sonra iade etsem? Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız