Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 29 Nisan 2023 #41 Frstghost dedi: Gene gec kaldik desene Genişletmek için tıkla... Ya valla dayanamıyorum siz mesaj attıkca oyunu aldığımda 2 kopya veriyor ikinizden birine alsam aldığım kişi diğerinize atabilir aslında
Frstghost dedi: Gene gec kaldik desene Genişletmek için tıkla... Ya valla dayanamıyorum siz mesaj attıkca oyunu aldığımda 2 kopya veriyor ikinizden birine alsam aldığım kişi diğerinize atabilir aslında
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Nisan 2023 #42 Eldrithc dedi: Ya valla dayanamıyorum siz mesaj attıkca oyunu aldığımda 2 kopya veriyor ikinizden birine alsam aldığım kişi diğerinize atabilir aslında Genişletmek için tıkla... Hahaha, valla benim icin fark etmiyor. Siz bilirsiniz.
Eldrithc dedi: Ya valla dayanamıyorum siz mesaj attıkca oyunu aldığımda 2 kopya veriyor ikinizden birine alsam aldığım kişi diğerinize atabilir aslında Genişletmek için tıkla... Hahaha, valla benim icin fark etmiyor. Siz bilirsiniz.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 29 Nisan 2023 #43 Frstghost dedi: Hahaha, valla benim icin fark etmiyor. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke daha fazla bekleseymişim eğer @Piixig kabul ediyorsa ikinize alacağım
Frstghost dedi: Hahaha, valla benim icin fark etmiyor. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke daha fazla bekleseymişim eğer @Piixig kabul ediyorsa ikinize alacağım
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 29 Nisan 2023 #44 Eldrithc dedi: Eğer diğer 4 arkadaş izin veriyorsa size atabilirim hesaba para attığım zaman. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, bundan sonra daha dikkat ederiz
Eldrithc dedi: Eğer diğer 4 arkadaş izin veriyorsa size atabilirim hesaba para attığım zaman. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, bundan sonra daha dikkat ederiz
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 29 Nisan 2023 #45 gutibey dedi: Sorun yok hocam, bundan sonra daha dikkat ederiz Genişletmek için tıkla... yarını bekleyelim. @Piixig izin verirse atacağım sanırım
gutibey dedi: Sorun yok hocam, bundan sonra daha dikkat ederiz Genişletmek için tıkla... yarını bekleyelim. @Piixig izin verirse atacağım sanırım
Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #46 @Eldrithc Hocam geç kalmadıysam alabilirim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 29 Nisan 2023 #47 @Piixig @gutibey @Frstghost 5 tl ile batmayacagımı düsünerek sizede hediye etmeye karar verdim steamden ekleyebilirsiniz.
@Piixig @gutibey @Frstghost 5 tl ile batmayacagımı düsünerek sizede hediye etmeye karar verdim steamden ekleyebilirsiniz.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Nisan 2023 #48 Eldrithc dedi: @Piixig @gutibey @Frstghost 5 tl ile batmayacagımı düsünerek sizede hediye etmeye karar verdim steamden ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekledim.
Eldrithc dedi: @Piixig @gutibey @Frstghost 5 tl ile batmayacagımı düsünerek sizede hediye etmeye karar verdim steamden ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekledim.
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 30 Nisan 2023 #49 Eldrithc dedi: @Piixig @gutibey @Frstghost 5 TL ile batmayacagımı düsünerek size de hediye etmeye karar verdim Steam'den ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederiz hocam, Steam profilinizi atarsanız ekleyeceğim.
Eldrithc dedi: @Piixig @gutibey @Frstghost 5 TL ile batmayacagımı düsünerek size de hediye etmeye karar verdim Steam'den ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederiz hocam, Steam profilinizi atarsanız ekleyeceğim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 30 Nisan 2023 #50 gutibey dedi: Çok teşekkür ederiz hocam, Steam profilinizi atarsanız ekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... önceki mesajlarda mevcut
gutibey dedi: Çok teşekkür ederiz hocam, Steam profilinizi atarsanız ekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... önceki mesajlarda mevcut