Norcw
Decapat
Daha fazla
Katılıyorum.Merhaba. Don't Starve Together indirimle sudan ucuza denk geliyor bende çekiliş yapmak istedim kartında para olmayan arkadaşlar için.
İhtiyacı olanlar katılırsa sevinirim. Şartlar koşmayacağım diğer çekiliş yapanlar gibi çünkü bu durumdan az çekmedim bende. Katılıyorum yazmanız yeterli. Yarın saat 19.00 gibi açıklayacağım kazanan arkadaş cevap vermezse yedeklerden alacağım. Bol şans
Not: katılım fazla olursa belli bir miktarda alımı bırakabilirim. Çekilişe ismini yazdıklarımın mesajına beğeni atmaya çalışacağım
Teşekkürler cevap verdiğiniz için keşke mesajları okusalarmış neyse.
Akşam size mesaj attım diye hatırlıyorum o siz değil misiniz?
İlk sayfada Steam profil linkimi bıraktım. Akşam eklerim ben sizi eğer bulamazsanız.@Eldrithc hocam önceki mesajlarda da bulamadım, en iyisi ben ID vereyim siz eklersiniz.
76561199246563122
Teşekkürler cevap verdiğiniz için keşke mesajları okusalarmış neyse.
Akşam size mesaj attım diye hatırlıyorum o siz değil misiniz?
İlk sayfada Steam profil linkimi bıraktım. Akşam eklerim ben sizi eğer bulamazsanız.
Özet: Çekiliş sonlandı fakat sayıyı arttırmaya karar verdim 2 kişiye oyunları teslim edildi kalan diğer kişilere akşam teslim edeceğim.
Yok hocam mesaj atmamissiniz. Benimki Frstghost.Akşam size mesaj attım diye hatırlıyorum o siz değil misiniz?
İlk sayfada Steam profil linkimi bıraktım. Akşam eklerim ben sizi eğer bulamazsanız.
Başkasına atmışım o zaman. Siz beni eklediniz mi? İlk sayfadaki profil benim zatenYok hocam mesaj atmamissiniz. Benimki Frstghost.
Evet, istek atmistim.Başkasına atmışım o zaman. Siz beni eklediniz mi? İlk sayfadaki profil benim zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.