Don't Starve ve Don't Starve Together farkı nedir?

Monocled

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler bu iki oyun arasında kaldım. Tek başıma oynayacağım. Bu iki oyundan hangisi içerik cesitliliği olarak fazla? Yani daha fazla eşya daha fazla yaratık vs. bir de hangisinde büyük canavarlar vardı?

Together'da içerik çok daha fazla. Bosslar çok daha fazla. Normali artık eskidi diyebilirim. Ayrıca sürekli güncelleme alıyor Together.

Yalnız bile oynanır.

Düz Don't Starve oynamayın.

Together'da içerik çok daha fazla. Bosslar çok daha fazla. Normali artık eskidi diyebilirim. Ayrıca sürekli güncelleme alıyor Together.

Yalnız bile oynanır.

Düz Don't Starve oynamayın.
Telefondakinde oynadım da oradakiyle aynısı ve daha fazla içerik aradım da.tesekkur ederim iyi günler

Merhaba hocam, DST, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve güncellemeleri daha hızlı alan bir sürümdür. Bossların güçleri çok oyunculu oyun için dengelenmiştir. DS ise daha çok solo oyun içindir; ancak çoğu solo oyuncu, daha zevkli ve zorlayıcı olmasından dolayı DST'yi tercih ediyor. Eğer internetiniz çok kötü değilse DST'yi tercih etmenizi öneririm çünkü Klei, kendi sunucularını kullanıyor arada ping sorunu nadirde olsa yaşanabilir.

Merhaba hocam, DST, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve güncellemeleri daha hızlı alan bir sürümdür. Bossların güçleri çok oyunculu oyun için dengelenmiştir. DS ise daha çok solo oyun içindir; ancak çoğu solo oyuncu, daha zevkli ve zorlayıcı olmasından dolayı DST'yi tercih ediyor. Eğer internetiniz çok kötü değilse DST'yi tercih etmenizi öneririm çünkü Klei, kendi sunucularını kullanıyor arada ping sorunu nadirde olsa yaşanabilir.
Ben tek başıma oynayacağım ve oyun içi içeriğin fazla olmasını istiyorum galiba dst yi tercih etmem gerek değil mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı