Benim sorum o değil ki. Yine de teşekkür ederimTogether arkadaşlarınla birlikte oynadığın sürümü. Yalnız oynayacaksan düz dont starve alabilirsin.
Telefondakinde oynadım da oradakiyle aynısı ve daha fazla içerik aradım da.tesekkur ederim iyi günlerTogether'da içerik çok daha fazla. Bosslar çok daha fazla. Normali artık eskidi diyebilirim. Ayrıca sürekli güncelleme alıyor Together.
Yalnız bile oynanır.
Düz Don't Starve oynamayın.
Görüntü vesaire aynı tabii ama içerik olarak çok daha fazla.Telefondakinde oynadım da oradakiyle aynısı ve daha fazla içerik aradım da.tesekkur ederim iyi günler
Tamamdır teşekkür ederim iyi günlerGörüntü vesaire aynı tabii ama içerik olarak çok daha fazla.
Ben tek başıma oynayacağım ve oyun içi içeriğin fazla olmasını istiyorum galiba dst yi tercih etmem gerek değil miMerhaba hocam, DST, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve güncellemeleri daha hızlı alan bir sürümdür. Bossların güçleri çok oyunculu oyun için dengelenmiştir. DS ise daha çok solo oyun içindir; ancak çoğu solo oyuncu, daha zevkli ve zorlayıcı olmasından dolayı DST'yi tercih ediyor. Eğer internetiniz çok kötü değilse DST'yi tercih etmenizi öneririm çünkü Klei, kendi sunucularını kullanıyor arada ping sorunu nadirde olsa yaşanabilir.
Evet hocam zaten çoğu insan DST kullanıyor oyun hakkında sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.Ben tek başıma oynayacağım ve oyun içi içeriğin fazla olmasını istiyorum galiba dst yi tercih etmem gerek değil mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.