Oynanmaz mı harika bir oyun. Ben de aynı şekil o paranoyadan yama kurmam hiçbir şeye sorun da yaşamazsınız merak etmeyin. Oyun'da diyalog aşırı fazla değil olanları da anlıyorsunuz. Codex'ler maalesef çok fazla onları da anladığınız kadar artık hikayeyle çok ilgilenmiyorsanız sorun olmaz. Borderlands çöpüne o parayı vermeyin hocam Doom bin basar ona.
Fiyatı resmen bedava bence almışken Eternal'ı da alın. Adamlar 3 oyunu da öyle farklı dizayn etmişler ki oynadığın oyun benziyor ama aynı değil her biri ayrı keyifli. Eternal çok keyifli ama o ayrı konu güç zehirlenmesi yaşatıyor adama.Teşekkür ederim bakacağım şimdi.
Fiyatı resmen bedava bence almışken Eternal'ı da alın. Adamlar 3 oyunu da öyle farklı dizayn etmişler ki oynadığın oyun benziyor ama aynı değil her biri ayrı keyifli. Eternal çok keyifli ama o ayrı konu güç zehirlenmesi yaşatıyor adama.
Little Nightmares 2 direkt türü için başyapıt. Outlast 2 de güzel. Blasphemous'u ben oynamadım ama tavsiye ediliyor genelde bence hepsi iyi. Doom'un üzerine bunları alın derim belki Blasphemous yerine başka birşey alabilirsiniz.Outlast 2, blasphemous veya littlenighmares 2 üçünden önereceğiniz oyun var mı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.