Doom 2016 alınır ve yamasız oynanır mı?

arasq12x

Femtopat
Doom 2016 almayı düşünüyorum hızlı FPS sevdiğim için ama Türkçe yaması yok ve indirmek istemiyorum azıcık paranoyak olduğum için. Güzel oyun mu sarar mı? Hoşuma gitmezse Borderlands 3 alacağım.

Oynanmaz mı harika bir oyun. Ben de aynı şekil o paranoyadan yama kurmam hiçbirşeye sorun da yaşamazsınız merak etmeyin. Oyun'da diyalog aşırı fazla değil olanları da anlıyorsunuz. Codex'ler malesef çok fazla onları da anladığınız kadar artık hikayeyle çok ilgilenmiyorsanız sorun olmaz. Borderlands çöpüne o parayı vermeyin hocam Doom bin basar ona.

Oynanmaz mı harika bir oyun. Ben de aynı şekil o paranoyadan yama kurmam hiçbir şeye sorun da yaşamazsınız merak etmeyin. Oyun'da diyalog aşırı fazla değil olanları da anlıyorsunuz. Codex'ler maalesef çok fazla onları da anladığınız kadar artık hikayeyle çok ilgilenmiyorsanız sorun olmaz. Borderlands çöpüne o parayı vermeyin hocam Doom bin basar ona.

Teşekkür ederim bakacağım şimdi.

Fiyatı resmen bedava bence almışken Eternal'ı da alın. Adamlar 3 oyunu da öyle farklı dizayn etmişler ki oynadığın oyun benziyor ama aynı değil her biri ayrı keyifli. Eternal çok keyifli ama o ayrı konu güç zehirlenmesi yaşatıyor adama.

Outlast 2, blasphemous veya littlenighmares 2 üçünden önereceğiniz oyun var mı hocam.

Outlast 2, blasphemous veya littlenighmares 2 üçünden önereceğiniz oyun var mı hocam.
Little Nightmares 2 direkt türü için başyapıt. Outlast 2 de güzel. Blasphemous'u ben oynamadım ama tavsiye ediliyor genelde bence hepsi iyi. Doom'un üzerine bunları alın derim belki Blasphemous yerine başka birşey alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı