Doom 2016 Vulkan Crash

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
Merhaba arkadaşlar.

Doom 2016 demo sürümünü Steam üzerinden bilgisayarıma indirdim fakat oyunu Vulkan ile çalıştırdığımda oyun başlatılamıyor. OpenGL ile hiçbir problem yaşamıyorum.

Sistemim; i5-6600K, RX 570, 2x4 GB HyperX bellekler. Oyun SSD'ye yüklü ve SSD olarak Samsung 860 EVO 250 GB kullanıyorum.

Process Monitör raporu da aşağıdadır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba.

Process monitor ile oluşturduğum dosyada fark ettiğim üzere PDB uzantılı dosyaların tamamı "Name not found" olarak gözüküyor.

PDB dosyaları ile ilgili herhangi bir kaynak bulamadım.

Dosyam da aşağıdadır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Log dosyasına baktım. PDB ile ilgisi yok bence. Demo sürümdeki Vulkan ile yeni sürücüdeki Vulkan'ın uyumsuzluğu gibi olabilir. Demo sürümler bir daha güncellenmez. Sorun bununla ilgili bence.

Önceki konunu da gördüm, bakmadım. Demo, vakit kaybı. Tam sürüm oyunda sorun yaşarsan konu aç.

Log dosyasına baktım. PDB ile ilgisi yok bence. Demo sürümdeki Vulkan ile yeni sürücüdeki Vulkan'ın uyumsuzluğu gibi olabilir. Demo sürümler bir daha güncellenmez. Sorun bununla ilgili bence.

Önceki konunu da gördüm, bakmadım. Demo, vakit kaybı. Tam sürüm oyunda sorun yaşarsan konu aç.

Aslında tam sürümü demo ile deneyerek satın almayı düşünüyordum Recep Bey ama bu sorundan sonra almamaya karar verdim.

Çok teşekkür ederim ilginize. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı