sggST00 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Xbox Game Pass üzerinden indirdiğim Doom 3 açmaya çalıştığımda iki saniye siyah ekran gösterip kapanıyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor.
Xbox Game Pass üzerinden indirdiğim Doom 3 açmaya çalıştığımda iki saniye siyah ekran gösterip kapanıyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor.
Bertug Tosun Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 sggST00 dedi: Xbox Game Pass üzerinden indirdiğim Doom 3 açmaya çalıştığımda iki saniye siyah ekran gösterip kapanıyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi Doom 3? Bfg Edition mı yoksa normal 3 mü? Artı 0 Eksi
sggST00 dedi: Xbox Game Pass üzerinden indirdiğim Doom 3 açmaya çalıştığımda iki saniye siyah ekran gösterip kapanıyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi Doom 3? Bfg Edition mı yoksa normal 3 mü?
KS KS sggST00 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Bertug Tosun dedi: Hangi Doom 3? Bfg Edition mı yoksa normal 3 mü? Genişletmek için tıkla... Normal Doom 3 Gamepass'de BFG yok diye biliyorum Artı 0 Eksi
Bertug Tosun dedi: Hangi Doom 3? Bfg Edition mı yoksa normal 3 mü? Genişletmek için tıkla... Normal Doom 3 Gamepass'de BFG yok diye biliyorum
Bertug Tosun Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 sggST00 dedi: Normal Doom 3 Game Pass'de bfg yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla Doom 3, Windows 10'da sorun çıkartıyordu. Onun için uyumluluk ayarını değiştiriyorduk sanırım. Artı 0 Eksi
sggST00 dedi: Normal Doom 3 Game Pass'de bfg yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla Doom 3, Windows 10'da sorun çıkartıyordu. Onun için uyumluluk ayarını değiştiriyorduk sanırım.
KS KS sggST00 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 Bertug Tosun dedi: Benim bildiğim kadarıyla Doom 3, Windows 10'da sorun çıkartıyordu. Onun için uyumluluk ayarını değiştiriyorduk sanırım. Genişletmek için tıkla... XBOX oyun dosyalarına erişmeme izin vermediğinden sadece kısayola ulaşabiliyorum ve o da işime yaramıyor çözümü korsan Doom 3 indirmekte buldum şimdi gidip indiricem, gamepass'den de DOOM ETERNAL indiricem. Artı 0 Eksi
Bertug Tosun dedi: Benim bildiğim kadarıyla Doom 3, Windows 10'da sorun çıkartıyordu. Onun için uyumluluk ayarını değiştiriyorduk sanırım. Genişletmek için tıkla... XBOX oyun dosyalarına erişmeme izin vermediğinden sadece kısayola ulaşabiliyorum ve o da işime yaramıyor çözümü korsan Doom 3 indirmekte buldum şimdi gidip indiricem, gamepass'den de DOOM ETERNAL indiricem.