Doom Eternal 1000 FPS çalıştırıldı!

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kullanılan bileşenler:

Intel Core i7 9700K @ 6.6GHz.
ASUS Maximus XI Apex.
ASUS RTX2080 Ti STRIX @ 2.4GHz.
HyperX Predator 4000MHz CL19 2x8GB.
Samsung 512 GB M.2 NVMe Evo Plus.
Be Quiet 1200W straight Power.

Oyun motoru yapımcısı Billy Kahn Doom Eternal'ın 1000 FPS çalıştırılabileceğini söyledi ve Bethesda bu iddiasını kabul ederek Polonya'lı donanım perakendicisi X-kom ile anlaştılar ve başardılar. Bunun için ciddi miktarda overclock yapıldı ve yanmaması için -196 derece sıvı nitrojen döküldü ve 1000 FPS çalıştırıldı!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce ki oyunda biz şeytanlarla dolu odalarda tuzağa düşüyoduk Doom Eternal'da şeytanlar bizimle aynı odada tuzağa düşüyor ve bu oyun kesinlikle türünün en iyisi yapılabilecek en saf aksiyon oyunu.

Haha Half-Life goes brrr.
Half-Life saf aksiyon değil ya. Güzel oyun yalan yok ama beni en çok cezbeden o dönemde çıkmasına rağmen çok detaylı evreni ve senaryosuydu. Doom 25 yıllık oyun halen bu oyunun üstüne bir slasher fps temalı oyun çıkmadı. Oynamasam konuşmazdım lakin insan sıkılmıyor bu oyunu oynarken.

Half-Life saf aksiyon değil ya. Güzel oyun yalan yok ama beni en çok cezbeden o dönemde çıkmasına rağmen çok detaylı evreni ve senaryosuydu. Doom 25 yıllık oyun halen bu oyunun üstüne bir slasher fps temalı oyun çıkmadı. Oynamasam konuşmazdım lakin insan sıkılmıyor bu oyunu oynarken.
Sende olmamış ama ben her Doom oyununu açtıktan 5 dakika sonra "Pff" deyip kapatıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı