DOOM Eternal 65,67TL!

Hocam isteyenler Game Pass'den oynayabilir. Ben oyunu almak isteyenleri bilgilendirdim.
Ayrıca Game Pass üzerinden oynamak istiyorsanız siz hiç yorulmayın buyurun hocam kapı:

Ben Steam hesabımda olmasını istediğim için bekliyordum.

Peki hocam fikriniz için teşekkür ediyorum. Büyük ihtimal linç yiyeceğim ama Game Pass sistemi bana saçma geliyor. Oyunlara bir kaç TL daha fazla verip tam almayı tercih ediyorum. Tekrardan fikriniz için teşekkür ederim.
Hocam merhaba, hepinizin fikrine saygım sonsuz ama Game Pass sistemi bana da saçma geliyor. Mesela siz 60 TL verip 2 ay sevdiğiniz bir oyunu oynuyorsunuz sonra tak bitiyor hevesiniz yarım kalıyor. Bana kalırsa ben de iki üç kuruş fazla verip istediğim kadar oynarım. İyi akşamlar bu arada.
Tek oyun için zaten Game pass alınmaz. Birden fazla oyunu bitirmek için alınır. 1 ayda nereden baksan en az 5-10 tane oyun biter. Oyunları bitirdikten sonra turşusunu kurmayacağım için bana mantıklı geliyor. Ama tek oyun için mantıklı değil tabi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı