Xbox DOOM Eternal 117,50 TL

DOOM Eternal, Microsoft Store'da indirimle birlikte 117,50 TL'ye düştü.

Oyun sayfası:
Eki Görüntüle 2281705
arkadaşlar bende deluxe edition var oyun size 5 adet oyun modu sunuyor oyun baya iyi karakter geliştikçe vahşet daha çok artıyor üç beş kuruş verip deluxe alın standartta sadece campaıgn ve battlemode var diye biliyorum horde daha oynamadım ama dalga mantığı var sürekli geliyorlar ya sonsuz ya çok uzundur diye tahmin ediyorum ayrıca üstünüzden alevlerin çıktığı slayer zırhıda veriyor güzel baya
1723684368871.png

Steam tercihimdir teşekkürler.
1723684643740.png
steamdede indirim var microsoftun 2 katı fiyatı deluxe in

arkadaşlar bende deluxe edition var oyun size 5 adet oyun modu sunuyor oyun baya iyi karakter geliştikçe vahşet daha çok artıyor üç beş kuruş verip deluxe alın standartta sadece campaıgn ve battlemode var diye biliyorum horde daha oynamadım ama dalga mantığı var sürekli geliyorlar ya sonsuz ya çok uzundur diye tahmin ediyorum ayrıca üstünüzden alevlerin çıktığı slayer zırhıda veriyor güzel bayaEki Görüntüle 2284795

Eki Görüntüle 2284796steamdede indirim var microsoftun 2 katı fiyatı deluxe in
Hocam içeriğe baktığımda Deluxe Edition olan sürüm Ancient gods part 1 i içermiyor gibi anlamadım fakat sizin attığınız ssde ikisi de var, doğru mudur? Zamanında ana oyunu Gamepass le oynayıp bitirmştim fakat bu tarzın hastası olduğumdan; hem ana oyunu tekrardan bitirmek hem de ancient gods paketini oynamak istediğimden Deluxe edtion'u satın almak istiyorum. Fiyatı da uygun gibi geldi bana nedense. Epic'te bile çok yükske fiyatı.

Hocam içeriğe baktığımda Deluxe Edition olan sürüm ancient gods part 1'i içermiyor gibi anlamadım fakat sizin attığınız SSD'e ikisi de var, doğru mudur? Zamanında ana oyunu Game Pass'le oynayıp bitirmştim fakat bu tarzın hastası olduğumdan; hem ana oyunu tekrardan bitirmek hem de ancient gods paketini oynamak istediğimden Deluxe Edtion'u satın almak istiyorum. Fiyatı da uygun gibi geldi bana nedense. Epic'te bile çok yükske fiyatı.

Doğru bütün oyun modlarını veriyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı