Doom Eternal alınmalı mı?

IMarshaLL

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Deluxe Edition alma fırsatını kaçırdım maalesef. Şu an bu sitede: Doom Eternal | PC Steam Game | Fanatical 240 TL'ye standart sürüm alabiliyorum. Sizce değerlendirmeli miyim yoksa bir sonraki indirimleri mi beklemeliyim? Bir de almışken sizce Deluxe Edition mu alınmalı? Yanıtlar için teşekkürler.

Doom Eternal kesinlikle almalısın Deluxe Edition çok fark etmiyor. Ama direk Game Pass'in varsa oradan oynayabilirsini bütün Doom oyunlarını. Ama Game Pass'te ancient gods DLC'leri yok normal alacaksan DLC'li almanı tercih ederim lore meraklısıysan.

Doom Eternal kesinlikle almalısın Deluxe Edition çok fark etmiyor. Ama direk Game Pass'in varsa oradan oynayabilirsini bütün Doom oyunlarını. Ama Game Pass'te ancient gods DLC'leri yok normal alacaksan DLC'li almanı tercih ederim lore meraklısıysan.

Daha önce hiç Doom oyunları oynamadım fakat oyun hakkında bilgim var, özellikle meşhur müziklerini çok sık dinliyorum. 2016 yılında çıkan oyununu aldım fakat açıp oynamadım bile henüz. Yani oyunu sevip seymeyeceğimi bile bilmiyorum fakat bu tarz köklü oyunlara sahip olmak hoşuma gidiyor. O yüzden çok etkilemiyorsa DLC'lere sanırım ihtiyacım yok. Yanıtın için teşekkürler.

Buradan da alınır ama ana oyunda hikaye yarım kalıyor, ancient gods DLC'lerini alman lazım hikaye için.

Doom oyunlarında hikaye o kadar önem arz ediyor mu?

Katliam falan seviyorsan al. Ben DLC'siz almıştım galiba, DLC'lerinin de birkaç videosunu izlemiştim. Ona rağmen çok zevk veriyor. Bu arada DOOM'a da bakabilirsin, DOOM 2016 adıyla da geçer. Doom Eternal kadar vahşetli olmasa da onda da güzel mekanikler var.

Edit: 2016'yı almışsınız zaten, sonradan gördüm hocam.

Katliam falan seviyorsan al. Ben DLC'siz almıştım galiba, DLC'lerinin de birkaç videosunu izlemiştim. Ona rağmen çok zevk veriyor. Bu arada Doom'a da bakabilirsin, Doom 2016 adıyla da geçer. Doom Eternal kadar vahşetli olmasa da onda da güzel mekanikler var.

Edit: 2016'yı almışsınız zaten, sonradan gördüm hocam.

Doom Eternal daha güzel

Merhaba. Deluxe Edition alma fırsatını kaçırdım maalesef. Şu an bu sitede: Doom Eternal | PC Steam Game | Fanatical 240 TL'ye standart sürüm alabiliyorum. Sizce değerlendirmeli miyim yoksa bir sonraki indirimleri mi beklemeliyim? Bir de almışken sizce Deluxe Edition mu alınmalı? Yanıtlar için teşekkürler.

Doom süper oyun mutlaka al

Daha önce hiç Doom oyunları oynamadım fakat oyun hakkında bilgim var, özellikle meşhur müziklerini çok sık dinliyorum. 2016 yılında çıkan oyununu aldım fakat açıp oynamadım bile henüz. Yani oyunu sevip seymeyeceğimi bile bilmiyorum fakat bu tarz köklü oyunlara sahip olmak hoşuma gidiyor. O yüzden çok etkilemiyorsa DLC'lere sanırım ihtiyacım yok. Yanıtın için teşekkürler.

Doom oyunlarında hikaye o kadar önem arz ediyor mu?

DOOM 2016 ve Eternal da o kadar önemli değil ama Eternal da bu sefer hikayeye güzel kasmışlar ondan yarım kalır diye dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı