Doom Eternal Steam açılmıyor

Fed

Hectopat
Daha fazla  
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 28 Haziran 2020'de yazmışsın ve o tarihten beri cevap yok. Sanırım bizim sorunumuza hiç çözüm yok.

Rapor paylaşın.

Rapor paylaşın.
Videoyu izledim. Videoda bir hata raporu oluşturuluyor ama benim önüme bir hata raporu veya kodu çıkmıyor. Dolayısıyla programa da kaydedilmiyor. Sadece steamde oynuyor gözüküyorum ve yaklaşık 2-10 saniye sonra oynamıyor gözüküyorum.

Sorun yok. Video belli bir hata için. Fakat oyun hatasız bir şekilde bile açılsa bahsettiğim programa yine rapor düşecektir. Videodaki adımları uygulamanız yeterli.

Sorun yok. Video belli bir hata için. Fakat oyun hatasız bir şekilde bile açılsa bahsettiğim programa yine rapor düşecektir. Videodaki adımları uygulamanız yeterli.

Sağ olun. Yine deneyeyim ben o zaman.
Sağ olun çok yardım ettiniz. Çalıştı.

Process Monitor mü çalıştı? Rapor düştü mü peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı