Doom Eternal vs Doom 2016

seroja0

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda iki oyunda indirimde bu fırsatı kaçırmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım? Şunu söylemeliyim sistemim Doom 2016'yi daha rahat kaldırıyor Doom Eternal'da nasıl performans alırım bilmem ama yine de kitaplığıma eklemek istiyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dost'un dediği gibi; Eternal'dan sonra 2016'yı oynarsan pek beğenmezsin. Çünkü yapı olarak 2016, eski yapıya daha yakın. Oynanış bakımından da yine çoğu oyuna göre hızlı, ama Eternal'a göre fazlasıyla yavaş bir oynanışa sahip.

Ve dediği de doğru. Eternal'ı oynadıktan sonra 2016'ya bakmak istedim geçtiğimiz haftalarda da, yani pek baydı. Sebebi dediğim gibi; oynanış çok yavaş. Sanki Doom 3 roe DLC'sini oynarmış gibi hissettim, malum onda da aşırı sıkılmıştım.

Lakin bunlar iki oyunu da kötü kılmaz. Aksine ikisi de oldukça iyi oyunlar. Eternal neredeyse her konuda daha iyi bir oyun, ama 2016 da kendi içinde fazlasıyla iyi. Ben atmosfer, tema ve hikaye konusunda çok daha ilgimi çektiği için Wolfenstein serisini daha fazla severim tabii.

Kısaca, yani karar senin. Eternal daha iyi, çok daha keyifli bir oyun. Ama ardından 2016'yı oynamak istersen o aşırı sönük kalacaktır. Lakin önce 2016'yı oynarsan, o da fazlasıyla keyifli gelecektir. Belli bir seviyede hikayenin devamı tabii, gerçi hikaye biraz arka planda hep.

Ek olarak; yine harika ve hızlı bir oynanışı güzel bir hikaye ve atmosferle birleştiği bir deneyim için Wolfenstein de harika bir tercih. Onun da oynanış sırası için; the New order, ardından da the New Colossus'u oynayabilirsin. The old blood, the New Order'ın öncesini anlatsa da onu en son oynaman en mantıklısı. Youngblood'u yaşanmamış sayıyoruz.

Not; Wolfenstein'ın hikayesi oldukça iyi. Bu oyunlarda hikaye bütününü koruyarak, hikayeyi anlayarak oynaman en mantıklı tercihin. Evet, oynanış da oldukça iyi; ama işte hikaye ve güzel bölüm dizaynı ile daha da harika seviyesine geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı