Sinir bozucu ya hala devam ediyor sorunMuhtemelen oyunun patchlemesi gereken bir sorun hocam. Konu sahibinin sistemine en yaklaşabildiğim parça ekran kartı ona rağmen oyun bende hiç donmuyor hdr ile 4k ultra ayarlarda oynuyorum ramim düşük olduğu için arada fps düşüyor sadece o kadar. Şans işi muhtemelen yakında patch gelir diye düşünüyorum.
Zorunlu RT saçmalığı yüzündendir belki. Bende 8 gb ram ile bile rahat çalışıyor oyun. Tabii yer yer 40 45 Fpslerde oynadığım oluyor ama o kadar da olacak ultra ayarlarda 1440p oynuyorum bu ramle oynamam bile mucize. Ben bu vaziyette oynayabiliyorsam size olan şeyin donanımsal olması imkansıza yakın. Muhtemelen oyunda bir sorun var yama gelmesi gerekiyor olabilir.Sinir bozucu ya hala devam ediyor sorun
Ryzen 9 5900x işlemciZorunlu RT saçmalığı yüzündendir belki. Bende 8 gb ram ile bile rahat çalışıyor oyun. Tabii yer yer 40 45 Fpslerde oynadığım oluyor ama o kadar da olacak ultra ayarlarda 1440p oynuyorum bu ramle oynamam bile mucize. Ben bu vaziyette oynayabiliyorsam size olan şeyin donanımsal olması imkansıza yakın. Muhtemelen oyunda bir sorun var yama gelmesi gerekiyor olabilir.
Hocam bunla da oynanmıyorsa çok da uğraşmayın biraz bekleyin derim. Dosya doğrulama sil yükle gibi basit şeyleri denemediyseniz deneyebilirsiniz ama onun dışı yapacak pek birşey yok gibime geldi. Bende de 4070 S var zaten oyunu o taşıyor şuanda. Diğer oyunlarda sorun yaşamıyorsanız sistemle alakalı pek bir sorununuz olduğunu sanmıyorum. Zaten oyunun ayarları da bir garip Low da alsam ultra da alsam Fps değişmiyor DLSS açıyorum kapıyorum Fps değişmiyor Ram'im 8 gb diye böyle oluyor sanıyordum da Silent Hill 2'de DLSS açınca çok güzel çalışıyordu. Oyun biraz problemli açıkçası.Ryzen 9 5900x işlemci
4070 süper
32 gb ram
990 pro m2
G9 Oled ekran
Bu sistemle 1 haftadır işkence çekiyorum resmen
Sizin sorun Doom ile alakalı olmayabilir. Başka oyunlarda test yapmadan bilmek pek mümkün görünmüyor. Msi Afterburner vb uygulamalarla değerlere bir bakabilirsiniz oyundayken. Ters giden birşey varsa ilk orada belli olur.Last of us denedim geçen ondada dondu 1 kere korkudan birdaha denemedim bütün değerler normal stres testi furmark vs driver sildim temiz kurulum tekrar yükledim format vs herşeyi denedim ama dooma girince bir anda donuyor ses geliyor korkudan başka oyunlar yükleyip farklı oyun denemeleri yapmak istemiyorum yoksa 50 60 k lık olacam sinirle hareket edip
Uzun süre geçmiş konudan ama sormak istiyorum. RTX 4060, Intel I7 13630H ve 16 Gb RAM Asus TUF Gaming F15 laptop ile oynamaya çalıştığımda 9 fps'den üstünü göremedim. Bütün her şeyi denedim DLSS ultra performans ve en düşük kalite olmasına rağmen böyle. Red Dead Redemption 2 Ultra ayarlarda DLAA 4x ile oynuyorum 80 fps veriyor ve Forza Horizon 5'de aynı. Sorunu nasıl çözebilirim biliyor musunuz?Sizin sorun Doom ile alakalı olmayabilir. Başka oyunlarda test yapmadan bilmek pek mümkün görünmüyor. Msi Afterburner vb uygulamalarla değerlere bir bakabilirsiniz oyundayken. Ters giden birşey varsa ilk orada belli olur.
Bende de 7500f 4070 sistem var eskiden sıkıntı olmuyodu da path tracing güncellemesinden sonra sıkıntı çıkmaya başladı. 577.000 sürücüsüne güncelledim gene yaşadım redditte çözüm için eski sürücüye dönün diyordu ama denemedim belki işe yarayabilirUzun süre geçmiş konudan ama sormak istiyorum. RTX 4060, Intel I7 13630H ve 16 Gb RAM Asus TUF Gaming F15 laptop ile oynamaya çalıştığımda 9 fps'den üstünü göremedim. Bütün her şeyi denedim DLSS ultra performans ve en düşük kalite olmasına rağmen böyle. Red Dead Redemption 2 Ultra ayarlarda DLAA 4x ile oynuyorum 80 fps veriyor ve Forza Horizon 5'de aynı. Sorunu nasıl çözebilirim biliyor musunuz?
Anladım teşekkürler ama eski sürücüye dönmeyi düşünmüyorum. Bunun yerine oyunun yapımcıları düzeltsin daha iyi.Bende de 7500f 4070 sistem var eskiden sıkıntı olmuyodu da path tracing güncellemesinden sonra sıkıntı çıkmaya başladı. 577.000 sürücüsüne güncelledim gene yaşadım redditte çözüm için eski sürücüye dönün diyordu ama denemedim belki işe yarayabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.