Doping ADSL Ping Problemi

Makaleler
2
Daha fazla  
Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test ile test yaptığımda ping 9 ms çıkıyor. S4 League diye bir oyunda bazıları 10ms ile 35 ms arası değişirken bazı oyuncular 75ms civarı oluyor. Bu sorun sadece bende var. Arkadaşlarımda yok. Doping ADSL'i aradığımda biz ping ile ilgili işlere müdahele edemiyoruz diyorlar. Ne yapmam gerekiyor?
@Recep Baltaş

Konu dışı ama Allah o Doping denen şirketin belasını versin. Tam bir baş belası.

Ben hızından memnunum fakat 4 aydır böyle bir sorun var. Sizin başınızdan ne olay geçti?
Ben kullanırken paket hızımın yarısını bile alamıyordum. Sürekli kopma sorunu vardı. Yüzlerce kez aradım ama hiç ilgilenmiyor. Takmıyorlardı resmen. Şuan belki düzelmiştir. Gerçekten kanser etti. Doğru düzgün kullanamadım. Sözleşme feshetmek istiyorum adamlar kabul etmiyor.Günlerce sözleşme iptali için uğraştık. Paragöz firma yanaşmıyor. Bende inadına gittim Türk Telekomla sözleşme imzaladım. Tutturdular 2000 TL para ödeyeceksin. Biz de ödemedik. Hiçbir şey de yapamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı