Doping Hafıza alınır mı?

İcardiabimm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben YKS sınavına 3. kez gireceğim ve belirli bir hedefim var 350-380 puan gibi. Bunu tek yapmak istemiyorum.

Hem deneme kulübüne yazılacağım hem de özel 1E1 koç tutmayı düşünüyorum. Ekstra olarak"ta konu acıgımın oldugundan Doping Hafıza.
Almayı düşünüyorum. Sizce önerir misiniz? Gerçekçi yorum yaparsanız sevinirim.

Bence çok gerekli degil çünkü ben bu sene sayısalda 280k yaptım çok iyi bir sonuç degil ama dershaneye gittim video izlemeye çalıştım filan olmadı bence bu tarz Doping Hafıza'dır dershanedir elzem değil eğer diyorsanki ben çalışamıyorum birilerinin beni durmadan arkamdan iteklemesi gerekiyor o zaman okey ama eğer ki ben bu sene kafaya koydum bunu bu sene halledeceğim diyorsan para ve zaman kaybı. Koçluk olayına aynı bakmıyorum koç olabilir çünkü yakın zamanarda sınava girip deneyimleyen insanlar oldugu için ne zaman nerede ne yapman gerektiğini iyi yönlendiriyorlar o yüzden koçluk alımına iyi olarak bakıyorum bende almayı düşünüyorum bu sene koç.

Bence çok gerekli degil çünkü ben bu sene sayısalda 280k yaptım çok iyi bir sonuç degil ama dershaneye gittim video izlemeye çalıştım filan olmadı bence bu tarz Doping Hafıza'dır dershanedir elzem değil eğer diyorsanki ben çalışamıyorum birilerinin beni durmadan arkamdan iteklemesi gerekiyor o zaman okey ama eğer ki ben bu sene kafaya koydum bunu bu sene halledeceğim diyorsan para ve zaman kaybı. Koçluk olayına aynı bakmıyorum koç olabilir çünkü yakın zamanarda sınava girip deneyimleyen insanlar oldugu için ne zaman nerede ne yapman gerektiğini iyi yönlendiriyorlar o yüzden koçluk alımına iyi olarak bakıyorum bende almayı düşünüyorum bu sene koç.

Yani kısacası Doping almak mantıksız. Koçluk alıp 1E1 verdigi programla çalışmak daha mantıklı mı diyorsun

Açık ve net söylim beni biri iteklemezse biri beni zorlamazsa ben çok çalışmam ama benim bu yıl 3. sınava girişim ondan dolayı cok riskli bir yıl olacak benim için. 2 bölüm düşünüyorum hem polislik veya ilk ve acil yardım(devlet) hedeflerim çokta yüksek değil ama ben bu yıl sadece 4 deneme çözdüm toplasan 60 soru çözmüşümdür ve 240 aldım bu yıl için hedefim 340 gibi birşey yapmak

Gerçekçi dürüst yorum yaparsanız sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı