Doping Hafıza alınır mı?

Almanızı önermem, geçmiş kullanıcı olarak EBA'dan tek farkı bir koc olması. Oda sınırlı sürede aynı videoların daha iyilerini YouTube aracılıgı ile izleyebilirsiniz bende YKS dönemi için aldım ama aldıgıma bin pişmanım, sen calısmadıktan sonra hiçbir şey değiştirmiyor.

Öyle olmuyor maalsef yıllık alıyorsun.
Kötüymüş aylık olmaması parayı peşin alıp dersi almak istemediğinde geri iadesi olmuyor bu tarz platformların.

Güzel bir uygulama eğitim koçu falan gayet iyi.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Derslerini bilmiyorum, koçluk için alınabilir. En başında kimse bir şey bilmiyor oluyor. Ben de yerel bir koçla çalışmıştım bir süre. Sonra zaten az çok anlıyorsun mevzuyu pek gerek kalmıyor.
Dediğim gibi derahsnelere de gidip sadece denemelere girmek istediğini söyle imkan varsa. Sadece kendi kendine çalışma.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Şimdi şöyle ki içinde YouTube'daki gibi ders anlatım videoları, video içinde pekiştirme testleri, deneme sınavları, özel eğitim koçu, testler, çözücü vb. birçok özellik var. Ancak bence parasını hak etmiyor. Buna para vermek yerine zaten YouTube'dan ders anlatm videoları izleyebilir ve testleri kitaptan çözersiniz. Uygulamadaki testler kesinlikle yeterli değil mutlaka test kitabı gerekiyor. Bir dershaneyle konuşup deneme kulübüne kaydolun daha iyi olur. Ayrıca reklamlara itibar etmeyin. Mesela ben de kullandım ve başarılı oldum evet ama ben ekstradan dershaneye de gidiyordum özel ders de alıyordum. Yani o kullanarak başarılı olanlar muhtemelen sadece Doping Hafıza'yı kullanmıyor.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum, evet bunları düşündüm ama tek bir sistem içerisinde hepsine erişim sağlamak benim daha kolayıma geldi şu an için memnunum ama değerlendireceğim çok sağ ol.

Buna bakmanızı öneririm.
İnceleyeceğim teşekkür ederim

Almanızı önermem, geçmiş kullanıcı olarak EBA'dan tek farkı bir koc olması. Oda sınırlı sürede aynı videoların daha iyilerini YouTube aracılıgı ile izleyebilirsiniz bende YKS dönemi için aldım ama aldıgıma bin pişmanım, sen calısmadıktan sonra hiçbir şey değiştirmiyor.

Öyle olmuyor maalsef yıllık alıyorsun.
Evet sınav gününe kadar kullanabiliyorsun. Her gün koçla görüşmeyeceğim verdikleri hak bence yeterli benim programım için. Ayrıca ek hakta satın alabiliyorsun bildiğim kadarıyla ve çok pahalı değil.

Kötüymüş aylık olmaması parayı peşin alıp dersi almak istemediğinde geri iadesi olmuyor bu tarz platformların.
Çok ince eleyip sık dokudum iade edeceğimi sanmıyorum ayrıca aylık olması ve sürekli sistemin değişmesi bana biraz vakit kaybı gibi geliyor korkarım böyle düzenden, 2 ay kullandım bıraktım şimdi ne yapacağım korkusuna kapılabilirim bunu istemem o yüzden biraz sistemli olsun istedim.

345 all star vardı geçen sene çok iyi öğretmenleri almışlardı onu alabilirsin alınca sana kitapları da yolluyorlardı bir de matematikte bir konuyu bir kaç öğretmen anlatıyordu birini beğenmeyince başka hocayı izleyebiliyordun alacaksan bunu almanı öneririm ismi değişmiş olabilir ama yine yapılacak diye biliyorum aynı sistem

Ben kullanıyorum diğer tüm firmaları araştırdım sonunda gittim doping hafızaya karar kıldım onun dışında koçluktan memnunum özel ders falanda var kısacası işin özeti on numara sistem

Geçen sene okulun diretmesiyle 345 allstar kullandık hiç memnun kalmadım. Dershane zaten ateş pahası. En mantıklısını yapmışsın.

Çalışma konusunda koçunla birlikte program oluştur öyle ilerle ara ara ihtiyacın olduğunda randevu alır görüşürsün onun dışında ilk 2-3 ay bu sistem seni götürüyor.

Daha yazacak çok şey var ihtiyacın olunca özelden yaz cevap veririm.

YKS için pek uygun olduğunu düşnmüyorum, kullananlar da öyle söylüyor. Tabii illa bir katkısı olur bu ne kadar verimli kullanmak istediğinize bağlı ve sadece bu sisteme bağlı kalmadan yapmanız gerek bazı şeyleri. YKS tek bir kuruma, okula veya hizmete bağlı kalınarak kazanılacak bir sınav değil, işin %99'u öğrencinin kendisinde bitiyor.

YKS için pek uygun olduğunu düşnmüyorum, kullananlar da öyle söylüyor. Tabii illa bir katkısı olur bu ne kadar verimli kullanmak istediğinize bağlı ve sadece bu sisteme bağlı kalmadan yapmanız gerek bazı şeyleri. YKS tek bir kuruma, okula veya hizmete bağlı kalınarak kazanılacak bir sınav değil, işin %99'u öğrencinin kendisinde bitiyor.
Yorumun için teşekkür ederim ama çevremde bunun aksine kullanıpta faydasını gören çok fazla insan var. Beni cezbeden noktada bu oldu aslında biraz. Bu arada öğrencide bitmesi konusuna katılıyorum gerçekten oturup çalışmazsa zaten faydasını göremezsin.

kendi çevrem için konuşuyorum, alıp da sıkıntı yaşayan birine henüz tanık olmadım. hemen her konuda ortalama üstü bir dershanenin yerini rahatlıkla tutabiliyor.
önemli olan kendini disiplin edebilmek.
bir de fiyat konusu var tabii. her aile çocuğunu dershaneye gönderme imkanı bulamıyor, hele ki ekonomik olarak böylesine dar boğazda olduğumuz bu dönemlerde...
dopingin fiyatını baz aldığımızda dershanelere nazaran çok daha ulaşılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı