Doping Hafıza alınır mı?

• Konuyu başlatan fair0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.051

fair0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
TYT calisacağım pek düzenim yok, çalışkan biri değilim, dikkatim çabuk dağılıyor. Bana Doping Hafıza öneriyorlar. Çalışman için dürtü olur diyorlar. Almak mantıklı mı?

TYT calisacağım pek düzenim yok, çalışkan biri değilim, dikkatim çabuk dağılıyor. Bana Doping Hafıza öneriyorlar. Çalışman için dürtü olur diyorlar. Almak mantıklı mı?

Hocam dershaneye gidebilirsiniz istiyorsanız.
Kimine göre etkili oluyor kimine göre etkisiz.

Para verince para verdim diye zorunlu çalışma var ama bu seni kurtarmaz.
Çalışma alışkanlığın fazla yoksa.

Dikkatin cabuk dagiliyorsa Doping Hafiza onermeleri cok ilgincmis. Acikcasi yerinde olsam Doping Hafizaya verecegim parayi gidip Dershaneye veya ozel derse verirdim.

Kullandım alma sıkıcı sadece soru çözme açısından bakarsan yaani kaliteli sorular ama ekrandan okumak ayrı zor ona verceğin parayı test kitabı ya da soru bankası almak daha mantıklıdı almış biri olarak diyorum.

Düzenin yoksa önce düzenini oturtmalısın. Ardından hedef belirleyip çalışacaksın. Çalışmak istemeyen birine en iyi eğitimi de versen boşuna olur. Önce kendin isteyeceksin. Dikkat dağınıklığın için doktora başvur. Doping Hafıza'dan da pek bir fayda görmezsin.

Dikkatin cabuk dagiliyorsa Doping Hafiza onermeleri cok ilgincmis. Acikcasi yerinde olsam Doping Hafizaya verecegim parayi gidip Dershaneye veya ozel derse verirdim.
Yok sadece internet de gördüler öneriyorlar. Dikkat dağınıklığını ben diyorum öyle çok bisi değil. 2 tane dersaneye sorduk biri kütüphane gibi bişi. önüne tablet koyup izle yap diyor. diyeri normal dersane fakat köydeyim saatleri uzun git gel sıkıntı dolmuş ile.

Hocam dershaneye gidebilirsiniz istiyorsanız.
Kimine göre etkili oluyor kimine göre etkisiz.

Para verince para verdim diye zorunlu çalışma var ama bu seni kurtarmaz.
Çalışma alışkanlığın fazla yoksa
Onun gibi bişi. Para verirsek çapalarsin. YouTube den yapmazsın diyorlar.

Yok sadece internet de gördüler öneriyorlar. Dikkat dağınıklığını ben diyorum öyle çok bir şey değil. 2 tane dershaneye sorduk biri kütüphane gibi bir şey. Önüne tablet koyup izle yap diyor. Diyeri normal dershane fakat köydeyim saatleri uzun git gel sıkıntı dolmuş ile.

Onun gibi bir şey. Para verirsek çapalarsin. YouTube'dan yapmazsın diyorlar.

Vallahi yapmak istiyorsan herkes yapar yeter ki sıkılsan bile çalışmaya devam edecek gücün olması.
Zaten bana göre bu dersler falan
Kim daha fazla sıkıntıya dayanıklı vs olayı gibi :D
Kaç tane çoban birinci oldu sen mi olamayacaksın tam teçhizat.

Vallahi yapmak istiyorsan herkes yapar yeter ki sıkılsan bile çalışmaya devam edecek gücün olması.
Zaten bana göre bu dersler falan
Kim daha fazla sıkıntıya dayanıklı vs olayı gibi :D
Kaç tane çoban birinci oldu sen mi olamayacaksın tam teçhizat.
Anlatmak istediğim bu ama pek güvenmiyorlar düzeni oturtumu gerisi hallolur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı