YDT için Doping Hafıza alınır mı?

Ya bu dedikleriniz örnek %20'lik kısım ama biz gelip dönüp tekrar bu konuyu açıyoruz bu sınav emek verilerek kazanılır düz mantık matematik çalışsan çoğu için yeterli oluyor.

Hocam zaten koçluk alınsa bile çalışmadan olmaz. Koçluk hizmeti, örneğin benim söylediğim bu mentörlük, öğrencilere rehberlik hizmeti veriyor. Öğrencilere program hazırlıyor, mentallerini korumalarını sağlıyor ve baskı altında tutuyor.

Neden kandırsınlar hocam, koçluk alan arkadaşlarım var çevremde ve son 2-3 ay gibi bir sürede bile istedikleri üniversitelerin netlerine yakın yaptılar
kusura bakmayında sana vereceği bilgiyi youtube dan bulabilirsin şart bişey değil her ay 3000TL verilecek bu paraya değecek birşey yok bak mantık şu:
Matematik her gün alıyoruz
sosyal 3 güne alıyoruz
fenin nasıl?
Fen çalışalım bugun

Hocam zaten koçluk alınsa bile çalışmadan olmaz. Koçluk hizmeti, örneğin benim söylediğim bu mentörlük, öğrencilere rehberlik hizmeti veriyor. Öğrencilere program hazırlıyor, mentallerini korumalarını sağlıyor ve baskı altında tutuyor.

Baskı altında tutuyor evet mentalli korumuyor ve gereksiz bir şey ona verilecek paraya kaynak alınır çalışılır.

Doping Hafıza'nın bir esprisi yok almanı önermem.

Evet hocam bakın burada 1 saat koçluk hakkında söyledim bildiklerimi kimse inanmıyor hepsinden iş birliği teklifi aldım bizim insanları uyandıramıyorsunuz yani ne yapayım anlamıyorum bunlar para tuzağı kardeşim hepsi alayı diyorum?

Ya hu ben ne anlatıyorum adam ne anlatıyor. Dershane kısmında ikimizde okeyiz, hatta herkes okey. Çünkü çok büyük bir para ödeniyor ve o dershaneye giden öğrencilerden %15'i bile adamakıllı yerlere gidemiyor, gitmeyi geç ilk dershane senesinde çoğu kişi bir yer bile tutturamıyor.

İşin kişinin kendisinde bittiğinin bende farkındayım fakat bazı öğrencilere, hatta çoğu öğrenciye rehberlik verilmeli. Düzgün ve sıkı bir program hazırlanmalı. Benim söylediğim koçluğu da geçtim, başkasına da bakılabilir. Kendin gibi öğrenci olan kişilerden koçluk almak hem öğrenciyi psikolojik açıdan rahat ettirir, hem de direkt tecrübeleri dinlersin. Ben de biliyorum para vermeden sınav kazanılabileceğini fakat o öğrenciler genelde buralarda gezmezler. Oturur adamakıllı psikoloji dert tasa dinlemeden gecelerini gündüzlerine katıp çalışırlar.

Çünkü çok büyük bir para ödeniyor ve o dershaneye giden öğrencilerden %15'i bile adamakıllı yerlere gidemiyor, gitmeyi geç ilk dershane senesinde çoğu kişi bir yer bile tutturamıyor.
he koçluğa büyük para ödenmiyor yani? tartmışmayacağım hocam işin içinde tuzak var ve bunu görmeniz biraz zaman alıcak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı