Doping Hafıza alınır mı?

Bu sene mezuna kaldım ve saysaldan tercih yapmak istiyorum. Sizce Doping Hafıza'nın sayısal paketi alınır mı?

Para tuzağı ChatGPT'den yardım alırsın istediğin bir konuda YouTube'dan temel playlistler var onlara bakabilirsin.

reis ben aldım kullanıyorum mükemmel diyemem ama öğretiyor koçlar laistediğin dakika konuşabiliyosun soru sorabiliyorsun ileri seviye temel seviye var temelin yoksa güzel alınabilir çok aşırı pahalı bir şey de değil

Bu sene mezuna kaldım ve saysaldan tercih yapmak istiyorum. Sizce Doping Hafıza'nın sayısal paketi alınır mı?

Arkadaşım doping hafızada çalışıyor
Arada bir ücretsiz ders paketi sunuyormuş çalışanlarına gayet memnun aldığı ders paketlerinden genel olarak eğitimlerin de yeterli düzeyde olduğunu söylüyor ama abartılacak kadar da aman Doping Hafıza ile 3. 5. oldum gibi şeyler kesmez.
Alınır veya alınmaz diyemem belki ama.
Denenebilir.

Kral senin içinde yoksa değil Doping Hafıza köydeki YKS 1.leri çobanlar gelse yine kurtaramaz. Kendine önce şu soruları sorman gerekiyor.

• Ben Doping Hafıza'ya her seferinde katılım sağlayacak mıyım?
  • Platform üzerinden verilen ödevleri eksiksiz yapacak mıyım?
  • Doping Hafıza dışında test kitapları çözüp kendimi sıkacak mıyım?
  • Arkadaşlıklarımdan fedakarlık yapacak mıyım?
Gibi soruları kendine sormalısın. Eğer kendine güveniyorsan almana gerek yok. Ama bana kalırsa İstanbul gibi bir yerde yaşamıyorsan dershaneye kaydolmak senin için daha iyi olabilir. Bu sınav daha çok süreklilik stres yönetimiyle alakalı bence.

Örnek verecek olursam geçen sene kendim mezun oldum. Deli gibi çalışan bir arkadaşım vardı. Ben arkadaşlarımla 101'e PS Cafe'ye gidiyordum. 330K yaptı ben ise 400K yaptım.

Ayrıca Üç Dört Beş All Star'a da bakabilirsin. Doping Hafıza gibi bir platform istiyorsan. Üç Dört Beş Yayınlarının soruları sınava bayağı yakın oluyor. İçerideki hocalar da Şenol Hoca, Rehber Matematik vb. hocalar. Daha detaylı araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı