Doping Hafıza alınır mı?

Clowzy

Decapat
Daha fazla  
alınır mı diye başlık açtım ama satın aldım. Çok düşünmüştüm en sonunda doping hafızada karar kıldım. Dershane çok pahalı evde çalışmam gerekiyor ev genel olarak sessiz, tek çocuğum annem babamda sessiz insanlar evde çok rahatım çalışacak ortamım güzel.

alınır mı diye sormamdaki asıl amaç burada gerçekten kullanan insanların değerlendirmelerini görmekti.

Gerçekten kullanıp çalışma programına sadık kalan insanlar nasıl bir sonuç elde etti?

Programları nasıl yaptılar günde kaç saat çalıştılar hangi konudan başladılar?

Bana bu konularda destek olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İyi sosyaller.

Uygulama arayüzü falan güzel basit tasarlanmış, birkaç ay alıp şans verilebilir.

Benim sistemle şunla bunla ilgili hiçbir bilgim yok derseniz alınır. Ha gerekli mi sanmam. Youtube'daki videolar fazlasıyla yeterli. Bir de dershanelerle anlaşıp sadece denemelere girmek istiyorum diyin kafi.

Hocam sistem güzel kaçıncı sınıf olduğunuzu söylerseniz yardımcı olayım.
YKS için kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Uygulama arayüzü falan güzel basit tasarlanmış, birkaç ay alıp şans verilebilir.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum

Benim sistemle şunla bunla ilgili hiçbir bilgim yok derseniz alınır. Ha gerekli mi sanmam. Youtube'daki videolar fazlasıyla yeterli. Bir de dershanelerle anlaşıp sadece denemelere girmek istiyorum diyin kafi.
Yorumun için teşekkür ediyorum, YouTube benim için planlı bir sistem değil içerisinde çalışma programının olduğu bir sistem istiyorum ayrıca koçlukta var o yüzden tercih ettim

Güzel bir uygulama eğitim koçu falan gayet iyi.

Yorumun için teşekkür ediyorum, YouTube benim için planlı bir sistem değil içerisinde çalışma programının olduğu bir sistem istiyorum ayrıca koçlukta var o yüzden tercih ettim
Derslerini bilmiyorum, koçluk için alınabilir. En başında kimse bir şey bilmiyor oluyor. Ben de yerel bir koçla çalışmıştım bir süre. Sonra zaten az çok anlıyorsun mevzuyu pek gerek kalmıyor.
Dediğim gibi derahsnelere de gidip sadece denemelere girmek istediğini söyle imkan varsa. Sadece kendi kendine çalışma.

Şimdi şöyle ki içinde YouTube'daki gibi ders anlatım videoları, video içinde pekiştirme testleri, deneme sınavları, özel eğitim koçu, testler, çözücü vb. birçok özellik var. Ancak bence parasını hak etmiyor. Buna para vermek yerine zaten YouTube'dan ders anlatm videoları izleyebilir ve testleri kitaptan çözersiniz. Uygulamadaki testler kesinlikle yeterli değil mutlaka test kitabı gerekiyor. Bir dershaneyle konuşup deneme kulübüne kaydolun daha iyi olur. Ayrıca reklamlara itibar etmeyin. Mesela ben de kullandım ve başarılı oldum evet ama ben ekstradan dershaneye de gidiyordum özel ders de alıyordum. Yani o kullanarak başarılı olanlar muhtemelen sadece Doping Hafıza'yı kullanmıyor.

Almanızı önermem, geçmiş kullanıcı olarak EBA'dan tek farkı bir koc olması. Oda sınırlı sürede aynı videoların daha iyilerini YouTube aracılıgı ile izleyebilirsiniz bende YKS dönemi için aldım ama aldıgıma bin pişmanım, sen calısmadıktan sonra hiçbir şey değiştirmiyor.

Öyle olmuyor maalsef yıllık alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…