Doping Hafıza KPSS alınır mı?

turani

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Notebook, NVDİA GTX 1650. 16 Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba hocalarım. Daha önce aranızda doping hafıza KPSS alan var mı? Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Daha önce açılan konulara baktım, full kötülenmiş ama fen lisesi çıkışlı birine ulaştım. Doping YKS alarak İlk yılında 332 puan alıp ikinci yılında 497 puan alarak Aydın Tıp'a yerleştiğini söyledi. İnanmadım, 2020 ve 2021 YKS sonuç ve yerleştirme belgesini gönderdi. Yani alıp almamak arasında kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ortaöğretim KPSS Paketini aldım, hala da kullanıyorum şuan. Tavsiyeme gelirsek almanı tavsiye etmem o parayla soru bankası alsan daha iyi olur. Videoları da YouTube dan izleyebilirsin. Öyle ahım şahım abartılacak bir şeyi yok dopingin.
Sorun varsa sorabilirsin.

Doping Hafıza'nın söylendiği, abartıldığı kadar işe yaradığını sanmıyorum. İlaha'ki bir şey satın alıp çalışacaksan soru bankası almanı öneririm.

Ben Ortaöğretim KPSS Paketini aldım, hala da kullanıyorum şuan. Tavsiyeme gelirsek almanı tavsiye etmem o parayla soru bankası alsan daha iyi olur. Videoları da YouTube dan izleyebilirsin. Öyle ahım şahım abartılacak bir şeyi yok dopingin.
Sorun varsa sorabilirsin.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı