Kullanmanı hiç önermem açıkçası. Hangi konuda zorluk yaşadığını sebebinle beraber söylersen belki yardımcı olabilirim.Fiyatına göre nasıldır? Kullananlar var mı?
Bırakın YKS sorularının o kitaptan sorulmasını, okuldaki sınavlar bile o kitaptan sorulmuyor.Milli Eğitim Ders Kitabı bedava. ÖSYM sınavı burdan sormuyor mu?
Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor, yalnızca ellerinde ders kitabı var)Bırakın YKS sorularının o kitaptan sorulmasını, okuldaki sınavlar bile o kitaptan sorulmuyor.
Şu anda çiftçinin de, çobanın da bilgiye erişimi var. Sadece okulun verdiği kitaplardan çalışan biri bırakın üniversite sınavına girmeyi, lisede sınıfta kalır.Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor yualnızca ellerinde ders kitabı var)
Çiftçi çoban arkadaşların sadece o kitapla kazanmaları için Einstein olmaları gerekiyor.Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor, yalnızca ellerinde ders kitabı var)
Fiyatına göre nasıldır? Kullananlar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.