Doping Hafıza vs 345 Allstar vs Dershane

ichyusuf

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f
gigabyte rtx 4060
corsair 3200 8x2 ram
wd blue sn570 500gb ssd
gigabyte h610m k anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar merhaba, bu sene ilk defa sınava girdim ve fazla temelim yoktu. 2 ay çalıştım ve ancak sayısalda 900K yapabildim.

Mezuna bıraktım, şu anda arafta kaldım diyebilirim.

Başlıkta yazdığım gibi bu kurumlardan birini tercih etmek istiyorum çünkü çok fazla konu eksiğim var.

Ama sene boyu bütün konuları nasıl çalışacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hedefim sayısalda ilk 50.000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bu sene ilk defa sınava girdim ve fazla temelim yoktu. 2 ay çalıştım ve ancak sayısalda 900K yapabildim.

Başlıkta yazdığım gibi bu kurumlardan birini tercih etmek istiyorum çünkü çok fazla konu eksiğim var.

Ama sene boyu bütün konuları nasıl çalışacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilmiyorum yenilendi mi ama çevremde doping hafıza alan herkes pişman bence alınmaz

Hedefiniz yapamayacağınız bir şey değil kesinlikle dershane derdim ben sosyallik açısından. Daha 2 ay geçti ama özledim açıkçası. Yolunuz açık olsun.

Arkadaşlar merhaba, bu sene ilk defa sınava girdim ve fazla temelim yoktu. 2 ay çalıştım ve ancak sayısalda 900k yapabildim.

Doping Hafıza asla önermem bu sene 2 arkadaşım almıştı ikisi de 1. aydan sonra Doping Hafıza'yı kullanmayı bıraktı. Diğeri hakkındada bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı